AiO 360 pod AM5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
Ale po co siegac tak daleko, moze wystarcza rozwiazania z dzisiejszego izraela od dzisiejszego tamtejszego pana? Nie da sie, oni ciebie nazywaja znacznie brutalniej. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Nie żeby coś, ale w test mem ja mam 72 stopnie przy 550 RPM 3 wentyli z przodu Więc @Umpero izi pizi Chociaż niektórzy, czytaj @Zachy twierdzą, że wszystko powyżej 50 to zło W TM 72 stopnie, w grach max 56 -
Przez Reddzik · Opublikowano
https://www.gry-online.pl/opinie/ryslaw-tworca-dubbingu-do-gry-gothic-remake-chce-zeby-gracze-pocz/ze46bb -
Przez miro · Opublikowano
temat dawno już stracił swój sens, bo więcej tu poleceń, niż "niepoleceń " tak samo jak w drugim.. też raz piszemy co dobre, a co złe równie dobrze mógłby być jeden temat, na to samo by wyszło -
Przez crush · Opublikowano
Miejsce zamieszkania i pracy to nie są ogólne informacje. Ale rozumiem, że to orzemawia u Ciebie smutny skutek mediów społecznościowych. Nie wspominam tylko odpowiadam na Twój naiwny wpis. Jak na kogoś przejętego dezinformacją w internecie, to dziwi mnie Twoje zaskoczenie. Nie Krzysiu. W 2011 jak miałeś 18 lat to Instagram już śmigał, a FB był na szczycie. Jak najbardziej jesteś tego wytworem i stąd ten ekshibicjonizm. No i utrzymania takiego stanu mu życzę, bo kraje w tym regionie to tragedia. Nie mam absolutnie żadnego problemu z odróżnianiem. Ba. Nie mam też problemu z wyciąganiem wniosków z różnych źródeł. Mam problem z ludźmi próbującymi kreować rzeczywistość wedle ich upośledzonych wizji świata. BTW. Już na Bluesky? Przez jaki filtr przechodzą te wszystkie artykuły w mediach tradycyjnych kończące się sprostowaniami po tym gdy już nikt się nimi nie interesuje? Czyli stamtąd też nie warto czerpać wiedzy? To już nie jest domena Faktu, ale np. również NYT. Dziennikarstwo umarło śmiercią tragiczną i niestety trzeba operować na tym co jest dostępne i jasne, że weryfikować w różnych źródłach. Ja wiem, że Ty na faceta w sukience mówisz per kobieta ale ja zostanę przy nomenklaturze autentycznej. Absolutnie nie podobne bo nie wymierzone w realnych szkodników. Wychodzi mi turysta, naiwniak i lekkoduch.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi