AiO 360 pod AM5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Zestaw w porządku tylko nie widzę zasilacza. W jakiej rozdzielczości będziesz grać? -
Przez jagular · Opublikowano
DCA długofalowo to jedyna rozsądna postawa. Kilka procent w tą czy w tamtą to normalne i częste wydarzenia na giełdzie. Ale tak, jak wykres robi ostro w dół, to wydaje się jakby połowa świata robiła w spodnie. Nie wszystko to jest związane z aktywnymi decyzjami, to również polecenia krótkoterminowe z ustalonymi progami odpalenia się. W końcu nikt absolutnie nikt nie wie, czy coś co się rozpoczęło na -10% nie skończy się na -20% i dwoma latami braku ruchu w górę. Giełda pod względem zachowania to nastoletnia dziewczyna w trakcie okresu, która po raz pierwszy się opiła za dużo energetyków Po prostu chciałem pokazać dysproporcję pomiędzy fizyczną operacją udanego zarobku a realnym ciągiem wydarzeń, na które nie mamy wpływu, ale muszą pójść dokładnie po naszej myśli. Wygrana na szybko to nie jest jeden traf, to jest ciąg trafów. -
Przez RTX5090 · Opublikowano
5080 - pewnie będzie dysponować mocą ~ niewydanej 4080 TI (miedzy 4090 a 4080 jest spora luka). Patrząc na to co się dzieje z zapotrzebowaniem Vram - ta karta będzie do 1440P wszelkie suwaki w prawo. Jeżeli DLSS 4.0 będzie tylko dedykowane dla serii 50, to wykresy wydajności gdzie 5080 > 4090 tylko z aktywnym DLSS 4.0. W innym przypadku do czasu wydania 5090, starsze GPU będzie nadal TOP -
Przez Adikon · Opublikowano
Mam. Wyłączyłem już monitorowanie power GPU.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi