nagashek 0 Opublikowano 10 Listopada 2024 Opublikowano 10 Listopada 2024 heloł, poszukuje pada do pc, obecnie uzywam juz kilkuletniego mangana p65, niestety zaczal szwankowac, poza tym irytuje mnie kabel, wiec wolalbym sie przerzucic na cos bezprzewodowego i tu jest moje pytanie, jako ze, pada uzywam rzadziej niz czesciej i gram nim glownie w ac + jedi czeka w kolejce, to zastanawiam sie, czy lepiej isc od razu w pada microsoftu czy do takiego casualowego grania wystarczy jakis speedlink raid, lub genesis mangan 400, ktory obecnie jest za stówkę.
Michaelred 326 Opublikowano 10 Listopada 2024 Opublikowano 10 Listopada 2024 za 100 kupisz jakiegos spoko pada na aliexpress. Przegladaj peppera, od jutra beda spoko promki.
Dominik92 7 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 W dniu 10.11.2024 o 15:50, nagashek napisał(a): heloł, poszukuje pada do pc, obecnie uzywam juz kilkuletniego mangana p65, niestety zaczal szwankowac, poza tym irytuje mnie kabel, wiec wolalbym sie przerzucic na cos bezprzewodowego i tu jest moje pytanie, jako ze, pada uzywam rzadziej niz czesciej i gram nim glownie w ac + jedi czeka w kolejce, to zastanawiam sie, czy lepiej isc od razu w pada microsoftu czy do takiego casualowego grania wystarczy jakis speedlink raid, lub genesis mangan 400, ktory obecnie jest za stówkę. Kup od xboxa. Bardzo dobrze dziala pod windowsem. Nie bawisz sie w zadne sterowniki itp. jak masz bluetooth to spoko na kablu tez zadziala ale nie randomowym. Najlepiej jakis oryginalny od ps albo cos markowego. No name mi nie dzialal. Hama juz tak 1
Akuki 82 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 Dokładnie - kup pada od Xboxa. A jak chcesz coś mniej typowego: https://anbernic.com/products/rg-p01?variant=45681067491585 Może znów zrobią promo, na b.friday?
x-kom 297 Opublikowano 18 Listopada 2024 Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) A chciałbyś zostać przy konstrukcji pada w stylu PS (P65) czy iść w stronę xboxowych? Edytowane 18 Listopada 2024 przez x-kom
Rekomendowane odpowiedzi