Doamdor 3 117 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Sprawdziłem nowości od Arctic 2x BioniX P12 A-RGB - 3 Pack BioniX P14 A-RGB - 3 Pack ARGB bardzo ładne, mocno świeci, łożyska ciche, hałas wentylatora 120 mm do 600 RPM akceptowalny, a 140mm do 500 RPM akceptowalny, powyżej tych wartości zaczyna buczeć silnik wentylatora, co jest słyszalne i dla mnie nieakceptowalne. Jeżeli komuś nie przeszkadza dodatkowy dźwięk wydobywający się od silnika wentylatora, to będzie zadowolony. Osobiście nie polecam osobą, które cenią sobie ciszę i wysoką kulturę pracy. Edytowane 1 Września przez Doamdor 1
ShaDow_Pro 1 131 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) Masz dużą skalę porównawczą, ciekawe jakbyś ocenił https://www.amazon.pl/gp/product/B0C4JB4WCK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A572SBHRZUAU5 Ja trafiłem na sztuki, które mnie zadowalają, ustawione poniżej 1000rpm zawsze, wiadomo. Mam cztery zwykłe i cztery reversed. Edytowane 2 Września przez ShaDow_Pro
DarkeVo 809 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września @ShaDow_Pro lepiej napisz ile jeszcze do kupiłeś 😆
ShaDow_Pro 1 131 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września @DarkeVo Mam silną wolę, na razie żadnych 1
Doamdor 3 117 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 14 godzin temu, ShaDow_Pro napisał(a): Masz dużą skalę porównawczą, ciekawe jakbyś ocenił https://www.amazon.pl/gp/product/B0C4JB4WCK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A572SBHRZUAU5 Ja trafiłem na sztuki, które mnie zadowalają, ustawione poniżej 1000rpm zawsze, wiadomo. Mam cztery zwykłe i cztery reversed. Ważne, że ty jesteś zadowolony, a nie ktoś inny. Aktualnie mam taką gromadkę, nic nie gra, nic nie buczy, nic nie wibruje, jest cisza i spokój. Takie wentylatory mogę polecić z czystym sumieniem. 4
ShaDow_Pro 1 131 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Kto tak mówi Noctua jest zawsze bezpiecznym wyborem, bawiłem się jakiś czas temu NH-D15, bardzo fajne chłodzenie. Miałem plan zrobić cały build brązowo-biały, ale grafa, która pasowała kolorystycznie poszła na reklamację i plan się skończył. Na ten moment za droga zabawa, ale kiedyś chętnie bym do tego pomysłu wrócił
wrobel_krk 1 025 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Wentylatory te pewnie wyszły tyle, że ja miałem w tej cenie bq802 + arctic 360 @Kadajowięc się nie opłaca:) - chyba że dla kogoś absolutna cisza bezcenna:)
ShaDow_Pro 1 131 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) No jak patrzeć na czysty perf/price, to moje reversy w 3packu kosztują aktualnie 46zł https://www.amazon.pl/dp/B0DSK5M779 Noctua to dla kogoś kto wie czego chce i cena nie jest najważniejszym wyznacznikiem Co nie zmienia faktu że trafiłem same dobre sztuki, i 4 reversy i jeden zwykły na tył kosztują +- połowę jednej noctuy, a działa cicho i do budy styka Ale każdy szuka i buduje co innego i to jest fajne w kompach, każdy znajdzie coś dla siebie. Edytowane 3 Września przez ShaDow_Pro 1
ket_rab 481 Opublikowano Wtorek o 07:09 Opublikowano Wtorek o 07:09 (edytowane) Ciekawie to wygląda Edytowane Wtorek o 07:19 przez ket_rab 1
Rekomendowane odpowiedzi