Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez toska78 · Opublikowano
U mie tego nie ma a też mam już tą dzisiejszą aktualizację zabezpieczeń (KB5074109). -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Nie wiem, gdzie takie założenie poczyniłem. I gdzie niby nie odpowiadam na argumenty. Widać za mało u mnie wiedzy Moc chwilowa zależy od RPM, przecież to nie jest stała. Więc mówienie o ilorazie to źle z punktu widzenia fizyki. A co do pracy to gdzie napisałem, że W to jednostka? -
Przez galakty · Opublikowano
Przerobi się parę takich akcji i potem już radar się wyczula... Dużo da się odczytać, tylko trzeba wiedzieć co -
Przez Katystopej · Opublikowano
Nie, duże czyli takie 3L+ V6+ z lpg to jest idealny napęd żadna turbina nie zastąpi pojemności. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
czas reakcji to jest marketing - to jest cos czym firmy oszukują ludzi, ktorzy nie wiedzą, o co chodzi. okej z budzetem ograniczonym do tysiaka juz masz mniejszy wybor. wszelkie elity, ktore dalem wyzej odpadają. ale nic straconego - z hdr nie korzystasz ani nic takiego to okej. aoc i gigabyte sa dosc podobnymi monitorami obydwa maja kolory mocno nasycone/przesycone. gigabyte ma amd freesync premium, ktore mozesz wykorzystac - AOC, ktory jest modelem nowszym bo z roku 2025 tego nie ma. aoc po odpowiednim dostosowaniu kolorow bedzie o ciupke dokladniejszy jesli chodzi o kolory. Mysle ze z obu monitorow bedziesz zadowolony, ale gigabyte, mimo tego ze jest starszy to prezentuje sie lepiej dlaczego?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi