Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
To czy Czarnek przetrwa aż do wyborów jako kandydat, czy zostanie podmieniony, będzie zależało od reakcji elektoratu oraz od daty zgonu Kaczyńskiego. Negatywny elektorat ma duży. Natomiast spodziewam się, że jego sp9osób trollowania KO będzie całkiem malowniczy. -
Przez VRman · Opublikowano
Pytanie będzie głupie i sam podejrzewam, że jest, a nawet mam prawie pewność, że tak nie jest, ale z powodu braku pewności i tak zapytam: A to nie tak, że AI zawsze się będzie mylić, bo jest nielegalnie trenowane na pracy ludzi, a ludzie się mylą? Czy w to lecą porządne inwestycje i AI jest uczone tylko "czystym, perfekcyjnym" kodem? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
30% brzmi nieco bliżej komfortu. Ja w ogóle nie lubię kredytów hipotecznych - szczególnie gdy to pierwsza i jedyna nieruchomość. No, ale sytuacja rynkowa jest jaka jest. Buduje się mieszkań dużo, a są naprawdę drogie. Jestem ciekaw co by się działo, gdyby kredyty były tak tanie jak w Europe Zachodniej czyli 2-3%. Przy tak tanim pieniądzu popyt by wywaliło w kosmos. -
Przez blabla123 · Opublikowano
@huudyy Jeszcze zależy kiedy mieli dostawy, gdzie tankujesz i kiedy. U mnie w piątek różnica między 2 stacjami w odległości 400m to ponad 40gr była. Najlepsze, że tam gdzie drożej to była mała kolejka Pojechałem dalej gdzie zatankowałem od razu, bez czekania i taniej. Jak zaczęła się panika we wtorek (?) to w mieście przez które jadę do pracy to już były kolejki i też 40gr wyżej niż u mnie gdzie normalnie mają 15-20gr drożej. Wracając z weekendu wczoraj na trasie za bodaj 7,29 lałem na Orlenie, bo tylko dotankować chciałem. Wiedziałem, że ze spokojem dojadę do siebie i bez większych ekscesów zatankuję do pełna taniej. Rano płaciłem 6,34 za 95.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi