Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raiders · Opublikowano
Dokładnie o tym mówię , ale też są oferty gdzie jest tylko kurier pisałem do sprzedawcy w tej sprawie i dostałem odpowiedź ze to niby allegro "blokuje" nie daje możliwości innej dostawy niż kurier . Dla mnie to patologią zalatuje i ostrym monopolem ,nie wiem jak to wygląda na linii allego-sprzedawca ale ... Owszem czynnik ludzki ma duże znaczenie ,ale czemu jak zamawiam ze strony ww ze sklepu towar dostarcza go DPD płacę za to 14.99 i dostaje maila z DPD z numerem paczki i pełnym śledzeniem , w dniu dostawy info ze paczka będzie dosatrczona pod adress XXX między godziną XX a XX kurier JAREK tel XXX XXX XXX . I dokładnie miedzy podanymi godzinami dzwoni kurier na tel za za 10min będzie czy ktoś jest w domu , tak jest i fak za 10 min kurier jest dzwonek do drzwi dziędoby dziękuję do widzenia . Teraz zamówienie z Allegro wysyłka KURIER AD ....DPD całe info do śledzenia to ze paczka w drodze ,lipny numer kontaktowy przedział godzinowy dostawy 7-22 XD ,paczka ląduje pod bramą lub w żabce XD To i to niby DPD ,ale jak chcę obecnie złożyć reklamację to DPD odsyła do Allegro bo to oni dostarczają , a dpd pośredniczy i tak naprawdę nikt odpowiedzialności nie bierze . Czyli mam rozumieć ze paczki rozwozi człowiek zatrudniony przez allegro pod szyldem DPD /DHL czy jak ? Ostatnimi czasy jakoś tak się złożyło ze 3-4 paczki musiałem zamówić i był tylko ten cholerny kurier AD w opcji dostawy ,po pierwszej dostawie pomyślałem ze poprostu zdarzyło się po drugiej ze pech ,ale 3-4 te same cyrki to coś tu nie halo . -
Przez GordonLameman · Opublikowano
https://swiatoze.pl/7-zl-za-litr-paliwa-i-kontrola-uokik-konflikt-na-bliskim-wschodzie-czy-niedozwolone-praktyki/ Chróstny to jedyny dobry urzędnik jakiego cenię, a który pozostał po PiS. Fakt, że w 2022 roku odwalił manianę bo wydali raport mówiący, że tamto trzymanie cen było OK, ale domyślam się, że nie mógł sobie pozwolić na nic więcej. A działania z marketami czy np. Dellem, które podejmuje są naprawdę OK. Jeden z kolegów na forum ostatnio dojadał właśnie zapasy covidowe -
Przez galakty · Opublikowano
no to 40% na ratę i 10% na opłaty stałe, mniej więcej się zegra. Dla mnie max komfort to rata 30%, więcej już bym się bał ale nie dlatego że zabrakłoby kasy, tylko za mało bym nadpłacał/inwestował. Lubię po prostu płynność finansową i poduszkę. Zanim wziąłem kredyt to uzbierałem na 6 msc życia bez pracy. Ale ja to boi dupa jestem -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Trzeba bombardować rezydencie irańskich elit, składy ropy naftowej. To obali rezim. -
Przez ibizpl · Opublikowano
Dostają bo widzą co się dzieje z cenami przy dystrybutorach, jakby Orlen trochę odpuścił i wolniej podnosił ceny to sraka była by mniejsza a tak to sam wygenerował ten popyt a co gorsza myślę że dokładnie wiedzą co robią, zysk ponad wszystko.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi