Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaram się jak prawie  wszystkim co związane z marką, wszystkie filmy znam praktycznie na pamięc, kilka książek za mną. Jedyne co mnie zaskoczyło to twarz aktora, no za bardzo mi sie kojarzyc bedzie z młodym Dexterem:E ale w końcu Bond dostał bliznę na policzku, jak w książkach, generalnie czuje że IO to dowiezie :) 

Opublikowano (edytowane)

Bond od autorów Hitmanów, chyba popuściłem. To jest tak idealne dopasowanie, że nie wierzę, że ktoś na to wpadł.

@JeanPepin

Chyba każdemu ta twarz kojarzy się z Patrickiem Gibsonem. Wystarczy wpisać w google "first light Bond actor" i co prawda nie ma potwierdzenia, ale wszyscy spekulują, że to właśnie młody Dexter.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano
9 minut temu, Lypton napisał(a):

Bond od autorów Hitmanów, chyba popuściłem. To jest tak idealne dopasowanie, że nie wierzę, że ktoś na to wpadł.

@JeanPepin

Chyba każdemu ta twarz kojarzy się z Patrickiem Gibsonem. Wystarczy wpisać w google "first light Bond actor" i co prawda nie ma potwierdzenia, ale wszyscy spekulują, że to właśnie młody Dexter.

Nie trzeba potwierdzenia.

Opublikowano

Ja tam nikomu nic nie zazdroszczę.

Nawet jak bylem młody to cisnąłem bekę z młodego Jamesa Bonda, bo tak tak było coś takiego.

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_Jr.

Co prawda to nie był nasz JB ale zamiar podobny, skierować postać w młodszego widza ;)

I po co robić takie bzdury, wszyscy poznaliśmy Bonda z książek Fleminga jak i filmów i nie trzeba było jakiś durnych zabiegów żeby "trafić w publikę".

Pierwszy raz z Bondem miałem styczność jak chyba nawet 10 lat nie miałem i jakoś nie było problemów z "identyfikacja" :)

Amazon już zaczyna swoje "pomysły" w życie wdrażać i teraz tylko czekam właśnie na serial "James Bond początek" albo inny gówienko.

Może nawet zobaczymy jak James Bond dorasta jako nastolatek bo to musi być takie fascynujące :smiech:

Opublikowano

Akurat przygody Młodego Indiana Jones'a były całkiem spoko :)

Fajny serial.

Ale to trochę jakby zrobili nagle Hitmana zanim włosy stracił.

"Poznajmy jego fascynująca historie z lat dzieciństwa i dorastania, poznajmy go zanim stal się HITMAN'em" :hihot:

Amazon Orginal ;D

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Ja tam nikomu nic nie zazdroszczę.

Nawet jak bylem młody to cisnąłem bekę z młodego Jamesa Bonda, bo tak tak było coś takiego.

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_Jr.

Co prawda to nie był nasz JB ale zamiar podobny, skierować postać w młodszego widza ;)

I po co robić takie bzdury, wszyscy poznaliśmy Bonda z książek Fleminga jak i filmów i nie trzeba było jakiś durnych zabiegów żeby "trafić w publikę".

Pierwszy raz z Bondem miałem styczność jak chyba nawet 10 lat nie miałem i jakoś nie było problemów z "identyfikacja" :)

Amazon już zaczyna swoje "pomysły" w życie wdrażać i teraz tylko czekam właśnie na serial "James Bond początek" albo inny gówienko.

Może nawet zobaczymy jak James Bond dorasta jako nastolatek bo to musi być takie fascynujące :smiech:

Lepsze to i tak niż film z kobiecym afroamerykańskim Bondem:kwasny:

• Like 1