ODIN85 2 436 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 007: First Light Producent IO Interactive Platformy PC, PS5, XSX/S i Switchu 2 Premiera 2026 1 1 1
JeanPepin 278 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jaram się jak prawie wszystkim co związane z marką, wszystkie filmy znam praktycznie na pamięc, kilka książek za mną. Jedyne co mnie zaskoczyło to twarz aktora, no za bardzo mi sie kojarzyc bedzie z młodym Dexterem ale w końcu Bond dostał bliznę na policzku, jak w książkach, generalnie czuje że IO to dowiezie
Lypton 690 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Bond od autorów Hitmanów, chyba popuściłem. To jest tak idealne dopasowanie, że nie wierzę, że ktoś na to wpadł. @JeanPepin Chyba każdemu ta twarz kojarzy się z Patrickiem Gibsonem. Wystarczy wpisać w google "first light Bond actor" i co prawda nie ma potwierdzenia, ale wszyscy spekulują, że to właśnie młody Dexter. Edytowane 5 Czerwca przez Lypton
JeanPepin 278 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 9 minut temu, Lypton napisał(a): Bond od autorów Hitmanów, chyba popuściłem. To jest tak idealne dopasowanie, że nie wierzę, że ktoś na to wpadł. @JeanPepin Chyba każdemu ta twarz kojarzy się z Patrickiem Gibsonem. Wystarczy wpisać w google "first light Bond actor" i co prawda nie ma potwierdzenia, ale wszyscy spekulują, że to właśnie młody Dexter. Nie trzeba potwierdzenia.
AndrzejTrg 1 781 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Czyli reskin Hitmana, nie powiem pomysłowe
Pavel87 608 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Awanturniczy James Bond, trochę w stylu Nathana Drake'a z Uncharted, tak mi się skojarzyło. Trzeba obserwować temat i czekać na jakieś gameplay'e 1
Jaycob 1 509 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 godziny temu, Lypton napisał(a): Chyba każdemu ta twarz kojarzy się z Patrickiem Gibsonem. A mi się skojarzyła z młodym Tom Cruise. 1
Kadajo 4 837 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca O mój Boże... Nie spodziewałem się ze Amazon zacznie gwałcić Bonda od gier. W sumie nie jest źle, poza tym ze Bond wygląda jakby miał 20 lat
ODIN85 2 436 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca A ile ma mieć jak to jego pierwsza misja
Kadajo 4 837 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Amazon zmasakruje Bonda. Nie dziwie się ze go zabili w ostatnim filmie To taka symboliczna smierc w sumie
ODIN85 2 436 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Bond miał 35 lat przy pierwszej misji W opowiadaniach Fleminga Bond ma około trzydziestu kilku lat , ale się nie starzeje
Kadajo 4 837 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No właśnie, Bond miał być wiecznie Live W sumie dziś 30-35 latkowie wyglądają jak takie baby face'y 20 lat wiec to tu pasuje No niestety, jakie czasy taki Bond najwyraźniej.
Pawelek6 207 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 9 minut temu, Kadajo napisał(a): W sumie dziś 30-35 latkowie wyglądają jak takie baby face'y 20 lat wiec to tu pasuje No kto by pomyślał, stary pryk zazdrości młodości 1
Kadajo 4 837 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ja tam nikomu nic nie zazdroszczę. Nawet jak bylem młody to cisnąłem bekę z młodego Jamesa Bonda, bo tak tak było coś takiego. https://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_Jr. Co prawda to nie był nasz JB ale zamiar podobny, skierować postać w młodszego widza I po co robić takie bzdury, wszyscy poznaliśmy Bonda z książek Fleminga jak i filmów i nie trzeba było jakiś durnych zabiegów żeby "trafić w publikę". Pierwszy raz z Bondem miałem styczność jak chyba nawet 10 lat nie miałem i jakoś nie było problemów z "identyfikacja" Amazon już zaczyna swoje "pomysły" w życie wdrażać i teraz tylko czekam właśnie na serial "James Bond początek" albo inny gówienko. Może nawet zobaczymy jak James Bond dorasta jako nastolatek bo to musi być takie fascynujące
Gothic 55 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Indiana Jones Junior, a nie Bond. Mogli iść bardziej w Hitmana bo i tak nic lepszego od niego nie stworzą.
Kadajo 4 837 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Akurat przygody Młodego Indiana Jones'a były całkiem spoko Fajny serial. Ale to trochę jakby zrobili nagle Hitmana zanim włosy stracił. "Poznajmy jego fascynująca historie z lat dzieciństwa i dorastania, poznajmy go zanim stal się HITMAN'em" Amazon Orginal 1
DITMD 531 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca To mi bardziej Mission Impossible przypomina niż James'a Bonda 1
ODIN85 2 436 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): Ja tam nikomu nic nie zazdroszczę. Nawet jak bylem młody to cisnąłem bekę z młodego Jamesa Bonda, bo tak tak było coś takiego. https://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_Jr. Co prawda to nie był nasz JB ale zamiar podobny, skierować postać w młodszego widza I po co robić takie bzdury, wszyscy poznaliśmy Bonda z książek Fleminga jak i filmów i nie trzeba było jakiś durnych zabiegów żeby "trafić w publikę". Pierwszy raz z Bondem miałem styczność jak chyba nawet 10 lat nie miałem i jakoś nie było problemów z "identyfikacja" Amazon już zaczyna swoje "pomysły" w życie wdrażać i teraz tylko czekam właśnie na serial "James Bond początek" albo inny gówienko. Może nawet zobaczymy jak James Bond dorasta jako nastolatek bo to musi być takie fascynujące Lepsze to i tak niż film z kobiecym afroamerykańskim Bondem 1
Rekomendowane odpowiedzi