Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gakuto · Opublikowano
Bardziej prawdopodobne, że Ciri będzie mieć tylko dwa główne romanse w W4. Tak jak Clementine w ostatnim The Walking Dead - do wyboru pana i panią. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Ten screen jeszcze bardziej mnie utwierdza, że ta gra to jakaś komedia, groteska... laska leci w kosmosie na obcą planetę i wychodzi sobie w adidaskach, jeansach i kurtce Ja rozumiem gdyby to było chociaż w poważnym tonie jak Mass Effect, skafandry itp. ale to? To wygląda jak jakaś bekowa gra AA nieznanego studia. I jeszcze ten miecz do walki w czasach jak latasz między gwiazdami i odwiedzasz nieznane planety. No comment. Jestem w szoku, że Naughty Dog robi taką gre No patrzcie to -
Przez Gret · Opublikowano
@Reddzik lecisz dalej, jak będziesz miał jakieś exy to poszukaj sobie laski na trade. fajne itemki za śmieszną cenę idzie kupić. Ja lecę teraz 3 akt cruel i jest śmiesznie łatwo, atakuję pół raza na sekundę ale wysadzam praktycznie cały ekran sunderem -
Przez Send1N · Opublikowano
Ten trik jest używany od dawien dawna przez masę osób to nie był mój pomysł przy 1.8 nie grzebałem nigdy bo mam ten sam zestaw pamięci 4x8 od ryzena 3600 przepisuje jeden i ten sam nastaw od tamtej pory i działa (1900/3800) a już na 1933/3866 miałem czarny ekran na 3700x > 5600x i później na 5800x3d także nawet nie miałem okazji wejść do windowsa żeby ewentualnie korygować whea -
Przez Gakuto · Opublikowano
Pomyśleć, że w była taka chwila w październiku, że chciałem gierkę kupić i wesprzeć zacne studio, które w końcu "wróciło do formy", ale na szczęście się opamiętałem. Kiedyś może kupię DAVA, jeśli zdążę i Epic nie da za darmo. Trailer Wieśka świetny i nastrojowy - chociaż nie wszystkim podoba się, że Ciri będzie protagonistką. Porównajcie to sobie z fortnitowym trailerem Strażników Zasłony... Komu tutaj zależało na fanach, marce i choćby nawet zarobieniu pieniędzy?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi