MSI MAG 341CQP-QD-OLED 34'
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Teraz może być z tym słabo, ale poczekaj jak wyjdą nowe generacje szybsze o całe 10%, ale przypadkiem znacznie lepsze w tych Ajajach, to dopiero będzie NEXTGENOWY postęp. PS. Trochę przesadziłeś chyba z tą stratą, ale, -38% nie wygląda normalnie. Nawet w te 33% które tam widać ciężko mi uwierzyć, ale 25% już by mnie nie dziwiło. Może coś tu zaburza pomiary przy MFG. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
125% jeszcze idzie przeżyć przy rozsądnych błędach, ale programowo można ograniczyć. W sumie muszę jeszcze raz przejrzeć monitory, bo wcześniej odrzucałem przez brak dobrego trybu srgb. Tylko 60hz nie ogarniał automat oraz sam czasem patrzę na 60hz to wrzuciłem obok 240hz z auto. Podano nawet konkretny rodzaj matrycy, więc możliwe że Samsung zezwolił im na sprzedaż, po latach od swoich implementacji. Niby wspomina o CSOT SG3151B05-1 lub SG3151B05-3, gdzie dla Samsunga dodawane jest QD i zmieniają nazwę na CY-TY315BQ. W internecie wyskakują mi panele 1080p, ale AI wciska mi, że to numer wersji "szkła" i przez HVA pakują więcej pikseli, a że jest to werjsa custome to może nie być dostępne publicznie... Chyba nie może aż tak halucynować? A może jednak Ktoś musi wejść w menu serwisowe i potwierdzić teorię AI. -
Przez Pentium D · Opublikowano
@Pawelek6 dla mnie ten pierwszy wyścig był jak f1 sprzed 20 lat. Wtedy żonglowało się ilością paliwa a dzisiaj użyciem bateryjki. Jak się przyjmie, że obecne auta mają po 500 KM z opcją chwilowego boosta do 1000 KM łatwiej to ogarnąć. Lepsze to niż Verstappen odjeżdżający na kilkadziesiąt sekund i robiący pita dla jaj albo Norris który przez 20 kółek jedzie za nim w 1 - 2 sekundach i nie jest w stanie go wyprzedzić. Do końca jeszcze nie wiemy czy to rozwiązanie jest dobre czy złe bo to dopiero pierwszy wyścig i jeden tor, ale chyba nie będzie takiej tragedii jakiej sam się spodziewałem. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
monitor kosztuje 500zl taniej (przynajmniej) niz ten pierwszy linked samsung. 125% wypelnienia gamutu srgb i brak presetu "srgb" to troche slabo. a preset z emulacji ktory jest ukryty gdzies niszczy jakosc srgb czemu porownujesz 60hz jak to monitor 240hz? ciezko powiedziec czy to monitor na matrycy samsunga bo to chyba nowy model - z 2026 [?]. Jednak jakies powiazanie z produkcja matryc miedzy samsung a ktc w chinach czy gdzies chyba istnieje. zwroc uwage ze seria H jest chyba budzetówką w porownaniu do serii M
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi