Pytanie o uszkodzoną przesyłkę. Odbierać pamięć RAM, czy zwracać na wymianę?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Jak tak wygląda twoja babcia, to się zgadzam: -
Przez Winter · Opublikowano
"Nominowany przez Donalda Trumpa na ministra zdrowia Robert F. Kennedy junior powiedział m.in., że rządowe agencje USA, regulujące rynek leków i żywności, "mają interes w masowym truciu Amerykanów", a częste strzelaniny są powiązane z antydepresantami - podał "Washington Post"." Gdzieś się pomylił? Gdzie korpo jest najmocniejsze? W USA. Skąd pochodzi źródło większości problemów z fentanylem i całym spektrum? Z USA. -
Przez Dresiq · Opublikowano
To było wyciągane z a3 8p, a na nalepce opis z takiego audi jak podałem. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Ja jestem zdania, że przez każdą sieć może to robić nie tylko 5G -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No wlasnie, ja tam nei wiem, ale updatu zadnego nei bylo, a tam juz recenzenci wszyscy mowia ze jest lepsza grafika, i w ogole oswietlenie lepsze, bardziej wyraziste itp. no i ze lepiej chodzi, w sumie nie wiem u mnie 120fps jest. Ale ponoc najwieksza roznica to menu, ze szybciej sie wlacza i laduje. Tak sie zastanawiam, czy to nie efekt placebo, bo skoro nie bylo zadnego updateu, to ten sam soft, to jak to mozliwe ze poza wlasnie paroma FPS i szybszym wlaczaniem jest lepsza grafika. No ale moze i tak jest, dlatego pytam czy ktos ma zeby powiedzial szczerze czy cos zauwazyl
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi