Red dead redemption 2 zacinanie się
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
kOmoda 9: Andrzej Kondraciuk rotSndosep.8347171m06lii5a3htdufz3o36083f 9f47gh1f60fu713ii1 · Nie działa mi prawidłowo (po aktualizacji) karta NFC. Wgłębiłem się w temat i zauważyłem, że dalej mogę otwierać samochód przy pomocy karty NFC. Problem polega na tym, że czasami pomimo tego, że karta jest położona we właściwym miejscu pojawia się komunikat o braku inteligentnego klucza w zasięgu co nie daje możliwości uruchomienia pojazdu. Czasami mogę uruchomić samochód, a czasami nie. Mogę to wywołać po parokrotnym wyłączeniu i włączeniu samochodu, zamknięciu i otwarciu drzwi, położeniu i zabraniu karty z miejsca. Czasami komunikat o braku inteligentnego kluczyka w zasięgu pojawia się od razu. Zniknęła mi też opcja karty NFC w ustawieniach inteligentnego kluczyka. Dołączam zdjęcia. Na jednym widać położoną kartę we właściwym miejscu i komunikat o braku inteligentnego kluczyka w zasięgu. Na drugim opcje inteligentnego kluczyka, gdzie brakuje ustawień od karty NFC. Proszę osoby które posiadają w ustawieniach inteligentnego kluczyka opcje tyczącą się karty NFC o zamieszczenie zdjęcia. Chcę się nim podeprzeć w rozmowie z serwisem. Zastanawia mnie czy wszystkie osoby po aktualizacji do 2 .10 też nie mają tej opcji i czy występuje u nich problem z NFC. ****************** -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Kumam, mordeczko, tylko nie chce mi się komentować całego, jak ktoś ewidentnie próbuję zrobić ze mnie (i przy okazji z siebie) idiotę. Wskazuję tylko, że szybko przeszedłeś do Prawa Godwina. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Rozwiń proszę, kto tam kogo broni? Szambo lejecie wszyscy po równo, ale zgodnie ze starą zasadą, swoje nie śmierdzi tak jak cudze. -
Przez Gret · Opublikowano
@Katystopej dobra dobra już tak nie zachwalaj bo będzie trzecia Kuga, Civic 1.6diesel -
Przez KiloKush · Opublikowano
Jak się będzie wybrzydzać to się okazuje, że zostają jakieś Qashqai, Tucson itp w których siedzą diesle 90-110KM które nie jadą z a z VMAX 180kmh przy jeździe autostradowej na pewno nie są ekonomiczne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi