Red dead redemption 2 zacinanie się
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Kurde Michelin CC1 SUV mam już 5 lat i ~65000 km, nie wiem czy je wymieniać już na tą zimę Ostatnio mi gwóźdź 10cm pozginany wulkanizator z nich wyjął i mówi "jeździć dalej, bo nie przebiło" Kuwa złote opony, ani razu nie rotowane przez 5 lat. Same się wywarzały. Mam kiepski wybór bo już nie ma Miśków w rozmiarze 215/70 r16. I mam do wyboru: Bridgestone Turanza 6 ~520zł / sztukę Continental All Season Contact 2 ~580zł Vredstein Quatrac ~480zł Albo Zeetex ZT8000 4S ~260zł i zmiana po 2 sezonach Może taka świeża oponka co 2 lata lepsza niż jedna na 5 lat. W zasadzie to się czuję jakbym nie miał wyboru i skazany na Bridgestone. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Czekasz co na święta przypłynie albo szukasz kogoś kto drogo nie kupił i odda bez skalpu. Potem to wczesne lato oglądasz co niby promocji dają i tyle. Będą chcieli zarobić coś dodatkowo to pewnie będzie to musiało być za kwoty które ludzie są w stanie zapłacić a tu nie tylko w polsce pochukiwanie. Jak musisz to pytanie czemu teraz... -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Bardzo ciekawe podejście do ludzi mam rozumieć że kupiłeś licencje za 430 zł albo więcej no 10 (4300zł) z którymi za 10 czy 15 lat nic nie zrobisz bo co nie sprzedaż a jak wyłączą serwery to nawet w single nie zagrasz bo serwery wyłączone i nie ma jak pobrać plików . I to niby ja jestem pośmiewiskiem ciekawe teraz wydać na klucz licencyjny 430 zł a nie wiem za pół roku kupić kolekcjonerkę za np 1500 -2000 zł z kolejnym kluczem i gadżetami . A śmiejecie się z producentów samochodów że pewne opcje są na subskrypcje albo za dopłatą . To tak samo jak byś dziś kupił samochód za 43 tyś zł samą skorupę (pudełko i kluczyk) i musiał byś czekać pół roku żeby dopłacić np 200 tyś zł za kolejną skorupę z całym wyposażeniem (pudełko kluczyk gadżety figurki mapa bluzki itp) . Powiedz mi panie mądry co zrobisz z tym kluczem licencyjnym z GTA VI za 10-15 lat nie sprzedaż bo jest przypisany do twojego konta na PS czy Xbox a takie GTA V na płytkach ceny na Allegro wersji BOX od 500 zł na PC .
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi