Zasilacz pod 4080/5080
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Brednie to nie TY! Miałem do ciebie pisać ale ktoś mnie ubiegł -
Przez sino · Opublikowano
Nie ma prawa. Wszystkie firmy piszą co wtedy robić: nie odbierać (wiele firm skorzysta z okazji, że potwierdziłeś, że z przesyłką jest wszystko w porządku, co zwykle uniemożliwia odszkodowanie od przewoźnika). Tu problemem jest paczkomat i trzeba poczytać jak to trzeba dokumentować. Ale bodajże już sam Inpost czeka, paczkomat nie kończy przed zamknięciem skrytki. Nie miałem takiego problemu więc nie wiem. Jedyny jaki miałem to że skrytka nie chciała się otworzyć, ale po dłuższej walce dałem radę, a że nie miałem przy sobie komórki to byłoby kiepsko. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Jak wjadą napędy to cena zaraz spadnie. Wystarczy poczekać a jak wiemy PS5 PRO dla nikogo nie zabraknie. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Chyba już wiadomo dokąd to wszystko zmierza. Rosja nie pozwoli sobie na wizerunkową klęskę przed swoimi obywatelami, dlatego Ukraina straci mnóstwo ziemi. Chyba innego rozwiązania nie ma, bo nikt nie chce dalszych eskalacji. Wojna w Polsce to na chwilę obecną chyba najmniej możliwy scenariusz. -
Przez Geble · Opublikowano
Chyba jakiś początkujący skalper bo bardzo mała przebitka na cenie ja bym jednak był ostrożny, kontro od listopada.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi