Hardkorowa strefa hardware'owych uniesień
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ibizpl · Opublikowano
Taaa i jeszcze Ufo wyląduje pośrodku tej bajki a kopciuszek okaże się transem... Normalnie Straszny film 5: Right wing slavery slasher Vs zombie multi kulti To lepiej żeby lewica rządziła i niech w pięknie rozwiniętej multi kulti gospodarce "murziny s afrika" zapieprzają za 1/5 zamiast wyborców, tak będzie okej? A wieczorami będziemy mieli prawdziwego slashera na żywo na ulicach. Chyba sąsiedzi już to przerabiali i coś nie pyka. -
Przez crush · Opublikowano
A jak to się ma do ilości w Twoim kraju? 🤔 Ja się czasem nie dziwię, że Ty tego swojego januszexu nie potrafisz utrzymać, skoro takie idiotyzmy wypisujesz. -
Przez Karro · Opublikowano
Zmienili ustawę czy co że mu zabójstwo postawili? Swoją drogą jak myślicie ,czy bodnarowiec wyrzuci nie sedziów ? 🤣 -
Przez Kandelabros · Opublikowano
Nie chcę tutaj brać udziału w całej "przepychance" ale Twoje porównanie jest z dupy. Porównujesz głośniki do słuchawek (a nie Realteka do Prodigy). Głośniki zwłaszcza te komputerowe mają nierzadko strasznie pocięte/dziurawe pasmo, sam słyszałem kilka takich wynalazków gdzie średnica praktycznie nie istniała, trudno było zrozumieć wokal zagłuszony jebutnym basem. I sam od dawna używam DACów (z różnych względów), ale w opowieści że na moich DT990 czy K702 usłyszę coś więcej na Toppingu niż Realteku nie uwierzę, w to że zagrają inaczej - jak najbardziej. -
Przez lukadd · Opublikowano
U nas jakoś Polacy się przyzwyczaili. Co jakiś czas ktoś wjeżdża w ludzi autem. Ostatnio ledwie kilka dni temu np. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-13/wjechal-w-ludzi-na-chodniku-w-chelmnie-uslyszal-zarzuty/
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi