SMX Napisano March 9, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 9, 2016 Temat żywcem powielony z innego forumka, gdyż tam nie spotkał się z jakimkolwiek odzewem (a szkoda) Tym niemniej, do rzeczy ;) /// Wątek jakich wiele na innych internetowych tworach. Wszystko to co Cię w jakiś sposób zaintrygowało / skłoniło do podjęcia prac nad swoją ''maszynką'', bądź zwyczajnie dany projekt ''cieszy oko'' i chciałbyś się nim podzielić z szerszym gronem odbiorców...to trafiłeś pod dobry adres ;) Miejmy nadzieje ze uda nam się tutaj stworzyć jakąś obszerniejszą galerie, o dość sporym stopniu zróżnicowania, tak ażeby każdy przeglądający znalazł coś dla siebie. Brief jest dość jasny, także ;) Na wypadek gdyby ktoś się rozpędził - pamiętajmy o spojlerach Jeśli o mnie idzie, to ostatnio natrafiłem właściwie na dwa bardzo ciekawe buildy w 900Dhttp://s15.postimg.o...3q9ij/image.jpg orazhttp://s17.postimg.o...bpb8f/image.jpg ------ Sposób uploadu zdjęć iście dowolny, zatem do dzieła ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haha3 Napisano March 9, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 9, 2016 Wątek nigdy sie nie przyjmie jeśli będziemy wrzucać czyjeś foty... Przecież każdy może sobie wpisać w google "komputer" i wyskoczą mu takie buildy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMX Napisano March 9, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 9, 2016 Ja twierdzę że nie do końca rozumiesz samo założenie przyświecające temu wątkowi, ale już spieszę z wyjaśnieniem Po pierwsze wpisz sobie w pasek przeglądarki frazę ''komputer'' i zobacz czy to wsio faktycznie tak wygląda To mają być wyszukane buildy takie ekhm... orgazmiczne, na których można a) czy to bazować (lub) b) mogące stanowić jakieś odniesienie, dla...czegoś tam Reszta jak w poście otwierającym. Zresztą...ile to jest zapisać i wrzucić fotkę przez załącznik? 10sek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano March 9, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 9, 2016 https://www.facebook.com/techmaxtv/ Piękny, prosty build, bez udziwnień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 9, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 9, 2016 Podesłano mi na fejsie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vesther Napisano March 10, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 10, 2016 Ciekawy pomysł na chłodzenie HTPC: Więcej fotek tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omar2033 Napisano March 11, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2016 Dnia 9.03.2016 o 19:20, SMX napisał: Ja twierdzę że nie do końca rozumiesz samo założenie przyświecające temu wątkowi, ale już spieszę z wyjaśnieniem Po pierwsze wpisz sobie w pasek przeglądarki frazę ''komputer'' i zobacz czy to wsio faktycznie tak wygląda To mają być wyszukane buildy takie ekhm... orgazmiczne, na których można a) czy to bazować (lub) b) mogące stanowić jakieś odniesienie, dla...czegoś tam Reszta jak w poście otwierającym. Zresztą...ile to jest zapisać i wrzucić fotkę przez załącznik? 10sek? SMX ma w sumie dobry pomysł. Ja bym tylko temat zmienił na "pokaż nad czym teraz się onanizujesz" lub "strefa Onana" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igrz Napisano March 11, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2016 Ja się bez końca mogę onanizować przy słynnym Cosmos'ie Tadzika z PCL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMX Napisano March 11, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2016 6 godzin temu, omar2033 napisał: SMX ma w sumie dobry pomysł. Ja bym tylko temat zmienił na "pokaż nad czym teraz się onanizujesz" lub "strefa Onana" Omar śmieszku, waż słowa, bo zaraz doniosę komu czeba a chyba nie chcesz zostać zaszczuty? Pamiętaj - z koneksjami nie wygrasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 11, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2016 Od Onan niedaleko do Omar... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omar2033 Napisano March 11, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2016 45 minut temu, gtxxor napisał: Od Onan niedaleko do Omar... I już nie żyjesz sprzedajny ZIELONY redaktorku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 11, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2016 Zaraz zaraz, Xorowi zdarzało się bez opamiętania bronić Radeonów więc o czym my tu mówimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMX Napisano March 14, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2016 Memory find. Pinterest - i wszystko jasne %-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
539 Napisano March 14, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2016 (edytowany) Coś jest magicznego w "twardych sztywnych rurach" Docelowo chciałbym podobnie ogarnąć swojego kompa osiągając efekt jak na filmie: Natomiast przy tym wymiękłem (ale to już dla super hobbystów) Panowie teraz takie pytanie.... Znacie ludzi , którzy odpłatnie robią dobre zestawy chłodzenia. Warto by było mieć kontakt, ja np chętnie zapłaciłbym za naprawdę dobra robotę jak spędzał tygodnie nad ogarnianiem złączek, gwintów i innych rzeczy jakimi nie mam ochoty zaprzątać sobie głowy. Edytowano March 14, 2016 przez 539 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano March 15, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2016 To są ułożone kable! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMX Napisano March 15, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2016 Samoróbka jakaś pewnie, bo to niekompaktowe max. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 15, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2016 (edytowany) A tu coś z nowości https://www.kickstarter.com/projects/1418139968/vm-rigid-wall-mountable-computer-case?ref=category Edytowano March 15, 2016 przez 7niebo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podwójniak Napisano March 15, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2016 Fajne ale chyba nie chciał bym takiego kloca na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 15, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2016 A dlaczego nie? Praktycznie żadnego problemu z obiegiem powietrza, nie zajmuje miejsca na podłodze i można zagospodarować ściany, które często są puste ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podwójniak Napisano March 15, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2016 Mam tak mały pokój, że już wole mieć blaszaka pod biurkiem zamiast rozsmarowanego po ścianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 15, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2016 Zdecydowanie, zahaczysz czymś i bieda ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMX Napisano March 16, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 16, 2016 No i właśnie dlatego najlepszy jest ''table - watercooling'' ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podwójniak Napisano March 16, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 16, 2016 To już ma większy sens, no i nie przeszkadza kotom, które lubią conieco pogryźć czasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omar2033 Napisano March 16, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 16, 2016 Dnia 11.03.2016 o 18:35, Prezes Biznes napisał: Zaraz zaraz, Xorowi zdarzało się bez opamiętania bronić Radeonów więc o czym my tu mówimy Chyba jak się pomylił mocno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 20, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 20, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się