Skocz do zawartości

Pandemie, epidemie, patogeny na świecie - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, LeBomB napisał(a):

Także nie życzę sobie

ja bym sobie nie zyczyl zebys klamal albo zeby rzady manipulowaly w tak powaznych sprawach

nie zyczylbym sobie tez zeby adwokaci wyskakiwali z jakimis oklepanymi formulkami kiedy rozne komisje badaja nieprawidlowosci XD

jak widac nikogo nie interesuja nasze zyczenia,

nie przejmowac sie, klamac dalej

Opublikowano

@kubikolos odniosłem się wyłącznie do treści artykułu, ale że to wyczerpało temat i odebrało argumenty, to nagle z treści o zmianie istniejącej już informacji o możliwych skutkach ubocznych w zakresie zapalenia mięśnia sercowego w przedziałach wiekowych, wyciągasz zupełnie inną sprawę o postępowaniu w kongresie, nieprawidłowościach itd. i na tej podstawie próbujesz mi coś zarzucać. Śmieszne i żałosne jednocześnie, pokazujące, że przerosło cię zrozumienie prostego artykułu, a interesuje jedynie manipulacja wypowiedziami.

• Upvote 1
Opublikowano

to tylko twoje manipulacje, artykul jaki jest kazdy widzi i potrafi czytac oraz to co sie zmienilo bo to ze ty sobie uznales ze sama zmiana zakresu wieku to za malo to tylko twoje nic nie warte zalozenie

kolejny raport to kolejna sprawa jakich pojawia sie duzo po badaniu szeregu nieprawidlowosci jakich byles twarza (na pclabie), jak zwykle historia ocenila

Opublikowano (edytowane)

@kubikolos no i świetnie potwierdzasz to o czym pisałem :D 

Tak, artykuł mówi wyłącznie o zmianie już istniejącego ostrzeżenia, które funkcjonuje w ulotce do preparatu w USA. Powołuje się na wyniki badań, których to już portal nie raczył przytoczyć ani nawet dać linka. FDA dalej na podstawie aktualnych badań klinicznych w szczepionce na lata 2025 - 2026 uznaje że wspominany objaw występuje rzadko, czyli w zakresie o jakim pisałem.

Zatem odniosłem się wyłącznie do treści w artykule, a nie jakichś raportach o których nagle piszesz, by zmanipulować moje wypowiedzi, bo sam zorientowałeś się, że dałeś artykuł który błędnie zinterpretowałeś lub może nawet nie przeczytałeś. Także, rób tak dalej, utwierdzaj mnie w przekonaniu, że nie masz żadnej wiedzy w temacie, rządzi chłopski rozum i przerasta cię zrozumienie prostych wypowiedzi. Ja tam się już w tę gierkę bawił nie będę, bo już niejednokrotnie wielu osobników pokazało, że na "chłopski rozum" nie ma rady.

Edytowane przez LeBomB
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, Karro napisał(a):

Badania są różne rozniste.

...

Pisałem o badaniach, na podstawie których FDA rozesłało pisma o uszczegółowieniu dotychczasowych informacji dotyczących możliwych skutków ubocznych, że artykuł jaki dał voltq ma przynajmniej wreszcie link do tych badań, na których FDA się opierało. 

• 4 miesiące temu...