Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Ten firmware możecie sobie dowolnie modyfikować, jak znacie przyczynę to można już naprawiać -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Jak nie przewiduje? Masz ładowność relingow dachowych albo 35kg albo 75 w zależności od wersji, poliftowe wszystkie mają 75kg Ponadto jest różnica w stwierdzeniu relingi są, relingow nie ma, to samo z klapą elektryczną, zastanawiam się czy ten pan nie robi testów wirtualnych, w końcu to wirtualna polska;) -
Przez Kris194 · Opublikowano
Na samym wstępie chciałbym podziękować @Lameismyname za pamięć. To miłe gdy ktoś zauważa twoją obecność i to mam nadzieję nie z negatywnych powodów Co do samego tematu to będąc zupełnie szczerym nie wiem czy jest w ogóle o czym rozmawiać skoro nawet administracja forum została postawiona przed faktem dokonanym. Tak się nie działa w jakimkolwiek zgranym zespole. Niemniej jednak spróbujmy. Na różnych forach byłem i na różnym poziomie wtajemniczenia ale jakoś nie pamiętam, żeby nas to kosztowało tysiące złotych miesięcznie. Jeśli chcecie wejść z nami a przynajmniej ze mną w tematy finansowe to oczekuję pełnej transparentności w kwestii finansów. Absolutne 0 zł. Kubek - przez lata nazbierało się tyle, że już więcej nie potrzeba. Koszulka - pomyślę jak mi zaczniecie płacić za robienie za żywą reklamę Dożywotnie wyłączenie reklam - koszty są miesięczne/roczne a nie jednorazowe. Nie mam pewności jaka będzie polityka forum/strony internetowej za jakiś czas więc ostatnie co zamierzam to inwestować w to większe środki. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Ja to jestem ryzykant. W okolicy ma jedno przejść gdzie jest bardzoo długa prosta i często nikt tam zwalniać nie ma zamiaru, mimo że widać mnie wyraźnie przy pasach z ponad 300 m. Wtedy i tak wchodzę na przejście jednak cały czas jednym okiem kontroluję czy pacjent w samochodzie pójdzie po rozum do głowy i znacznie zwalniać.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi