Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
7 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Po co marionetce znajomość języka obcego :) Mu by powiedzieli że będzie wykorzystany przez stado czarnoskórych to by głową kiwał jak pacynka i jes jes of kors :) 

masz racje rzecz jasna, ale kurde, on reprezentuje interesy panstwa na arenie miedzynarodowej.. przeciez taka osoba MUSI znac jezyk angielski. 

ja wiem, że mial slaby poziom znajomosci, ale to bylo z 8 lat temu, bylem pewien, ze cos sie zmienilo przez ten czas 

xd 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, leelooo napisał(a):

masz racje rzecz jasna, ale kurde, on reprezentuje interesy panstwa na arenie miedzynarodowej.. przeciez taka osoba MUSI znac jezyk angielski. 

ja wiem, że mial slaby poziom znajomosci, ale to bylo z 8 lat temu, bylem pewien, ze cos sie zmienilo przez ten czas 

xd 

Jeśli przez 35 lat III RP nadal podniecamy się, że taki Trzaskowski coś tam mówi po angielsku to jest z nami bardzo źle. To już od dawna powinien być standard niezależnie od opcji politycznej.

Opublikowano
14 godzin temu, Winter napisał(a):

Jeśli przez 35 lat III RP nadal podniecamy się, że taki Trzaskowski coś tam mówi po angielsku to jest z nami bardzo źle. To już od dawna powinien być standard niezależnie od opcji politycznej.

cos tam mówi? xd przeciez on lepiej po angielsku niz ty po polsku 

poza tym, kto sie podnieca? rumieniec wstydu i zalosnosci mam.. taka pokraka reprezentuje polske, masakra. 

• Haha 1