Ryzen 7 5700X3D nagrzewa się pod pełnym obciążeniem
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
Ciekawe czy kurteczka wyjaśni co się stało z RTX Racer obiecanym 2 lata temu. 😁 -
Przez Dominix · Opublikowano
Nie wiem jak w D4 w 15h masz wszytko. Ale spoko Nie wiedziałem żeby ktoś w tym sezonie w 20h wbił 300 paragonów i miał wszystkie mythic z 4 ga. Ale widocznie się da D3 było prostsze od poe1, D4 jest tak samo od poe2 i nic złego w tym nie ma. Mamy dwie gry i dla każdego coś się znajdzie. Jedni wolna cod-a a inni squad. Dla mnie D3 czy D4 jest o wiele lepsze od Poe. Jeszcze z 2 miesiące temu spróbowałem kolejny raz poe1 ale odpuściłem. Ja w D4 też mam co robić, jak gra się solo to jest tego sporo. Dungi na matsy, pity na glyphy, hordy na więcej matsow, do tego farmienie matsow na bossy i bicie ich itd. Jak się gra solo i nie ma się dużo czasu to jest tego aż za dużo czasami. -
Przez Adikon · Opublikowano
Wystarczy poczekać z 3-5 minut i oglądać YT oraz gadać na discordzie. DirectX czy nvidia Kernel zazwyczaj jest i pokazuje numer sterownika. Od razu mówię, że każde stery odinstalowane przez DDU i instalowane przez nvslimer, więc bez NVIDIA app experience itp. Czyli problem występował na 7800, a jak teraz go znów wrzuciłeś to działa ok tak? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@up Konfederaci łżą jak najęci odc. 2137 -
Przez Slayer · Opublikowano
A latencymon po jakim czasie wywalał ten error z 1 screena?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi