Komputer się resetuje a grafika wchodzi na max obroty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
To jak nie masz ostatniej zemsty Billa G to raczej nie to. Natomiast nie przejmuj się mi na ten przykład przed chwilą odcieło USB i komp nie zabootował. Zmieniłem z tomahawka i na aorusie to samo Opcje są dwie albo zakatowałem IMC po tych kilku latach lub na nowych biosach z patch na sinkclose wróciły problemy z niestabilnością usb i bootowaniem pomimo dowalenia zaporowych napięć. Właśnie wyłączyłem C-states i jak się okaże, że jest gitara to chyba ku*** kupię arrow lake'a. -
Przez doman18 · Opublikowano
A ten Victus to dobra seria? Bo wydajność wydajnością ale żeby (jak to w budżetowych seriach bywa) zaraz zwiasy luzów nie złapały, niektóre klawisze przestawały działać, wiatraki zaczną wyć, laptop zacznie się grzać itp itd. No różne cyrki już widziałem np. z Acerami czy MSI gdzie bebechy były fajne ale wykończeniowo laptop okazywał się crapem. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Kolego @Kamiyanx naprawdę nie ma konieczności czytania postów kolegi @crush , wystarczy użyć opcji ignorowania. To lepsze niż ta opcja którą wybrałeś, zapewniam. -
Przez cichy45 · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/prototype-geforce-rtx-4090-ti-gpu-has-been-found-in-computer-junk-bin-massive-quad-slot-design-and-rotated-pcie Prototyp 4090 Ti trafił w czyjeś ręce zamiast do recyklingu fajnie jakby GN zrobił o tym filmik gdyby udało im się odkupić kartę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi