HDR w monitorze IPS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Tragedia, zapowiada się kolejny typowy tytuł do GAME PASS gdzie nie liczy się jakość tylko ilość. Microsoft i ich "EX'y". -
Przez narmiak · Opublikowano
Miałem wtedy 1 urządzenie obsługujące WiFi 6, teraz zebrało by się ich więcej, ale urządzenia, z którymi miałem problem to WiFi 5. Zasięg po prostu jest gorszy na Express przy 5 GHz niż UAP-AC-Lite nawet jeżeli na obu ostawiłem szerokość kanału 80 MHz. Teraz wszędzie mam bardzo dobry zasięg ale staram się podłączać co się da kablem. -
Przez TheMr. · Opublikowano
@MaxaM Ah tak, pamiętam kredyty z początku ~2000 roku. W złotówkach? Nie, przepraszam, nie spełnia pan dochodu. W Frankach? A proszę, tutaj kredycik, stabilna walutka Kredyty były dostępne, ale również niewiele osób było na to stać. Trzeba było mieć pracę w korpo i zarabiać $ żeby dostać w PLN. We wczesnych latach 90' tylko garstka myślała o kredycie, a z tego co pamiętam to kompletny monopol miało PKO, i dużego wyboru innego nie było. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Poważnie, Nawrocki uciekł dzisiaj ze swojej konferencji prasowej? Jeśli to jest prawda, to takimi czynami zdecydowanie nie pomaga sobie i nie wygra tak wyborów w przyszłym roku .
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi