HDR w monitorze IPS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
@lukadd nie wszyscy potrafią myśleć logiczne ale dziękuję że chociaż Ty zwróciłeś na to uwagę 🤭😉. Już pomijam to że sugerowanie że dalej w grze jest dużo lepiej i nie wiadomo co tam ma się dziać może być zmarnowaniem czasu wszystkich tych osób które dotarły już tam gdzie ja i mają dosyć, narzekają dokładnie na to samo ale tli się w nich nadzieja że "dalej Panie to zupełnie inna gra". Jestem przekonany że jak ktoś zaprze się i postanowi dokończyć to będzie argument "jak nudna to po co kończyłeś ?" . -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Czy ty nazwałeś mnie śmieciem Tuska? Jak w ogóle twój mózg połączył moją wypowiedź z Tuskiem? -
Przez CavieZ · Opublikowano
Co do eksploracji i zachowania zdarzeń losowych na mapie. Zainstalowałem sobie na szybko Stalker 1 wydaną na konsole. Uruchomiłem sam początek i wyszedłem z bunkra i polazłem sobie kawałek drogą.. I już spotkałem 2 NPCów podążających w drugim kierunku.. W Stalker 2 przez 20 h nikogo takiego nie spotkałem poza paroma randomami którzy strzelali do siebie. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Siadaj, pała. Faceci też to robią. Pary to robią. Zamiast posiadania dzieci. Dlatego to zjawisko należy zbadać. Jak tego nie rozumiesz to trudno. Wpisujemy na bardzo już pokaźną listę rzeczy, których nie rozumiesz. Nauka jest neutralna. Jedyne co tu jest pseudo to twoje pseudo-mądrości. Gdyby chłopski rozum miał królestwo mógłbyś ubiegać się o rolę pazia. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
It Takes Two to najlepsza gra dla 2 graczy w jaką grałem. Piękna, długa i wciągająca.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi