Nowy telefon, android
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
Z AMD wszystko jest możliwe. Ja się sam ku.... zdziwiłem jak mnie trzepneło ostatnio z gpu tak płyta inna wypadła, wpadł zasilacz, myszka na BT, nowe wentylatory no jest super. Dziś patrzę, że mi nie widzi R-BAR w adrenalinie. Jak włączyłem tak wszystko się zesrało No ale wygląda, że CSM na ON pozwala na bootowanie przynajmniej na ciepłym a c-state off uspokaje usb i moduł BT z płyty. Teraz ze 2 dni testów i jak wszystko zagra to wchodzę na swoje timingi -
Przez ju-rek · Opublikowano
Wstaje, kwestia ustawień. Nie pochylałem się nad tym dogłębnie. Przyjdzie na to czas. -
Przez Pawlos · Opublikowano
U mnie MSFS 24 żyje. Przyszedł kontroler Pierwsze zlecenie zaliczone. Płynność 0% lądowanie 13 % -
Przez doman18 · Opublikowano
CDPR ogarnął to i oni to zrobią . Różnica tylko taka że im przynajmniej można więcej wybaczyć bo nie są CDPR, nie mają takiego budżetu jak oni. Do tego wojna ... . Niech wydadzą moderskie toolsy i "będą kwita" . Moderzy tylko czekają na to jak na deszcz na pustyni. Bo stary silnik jest już wyciśnięty na maksa i ta krowa już mleka nie da, nadaję się tylko na rzeźnię ...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi