DDR 5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
No i dobrze, bo 5080 jest na topie UV + OC jeszcze bardziej zachęca. Nawet nie piszę o upscalerach, które działają rewelacyjnie w serii 5xxx -
Przez VRman · Opublikowano
Tymczasem na razie mamy pauzę na 5070ti. Od wczoraj z 4 ofert skoczyło na 6, teraz spadło na 5, ale jedna to dwie sztuki, więc 4. Nie wlatują za to żadne nowe, co wygląda na wymiatanie ostatków. Tymczasem Phoenix włąśnie wrzucał newsa z info, że 75% dostaw Nvidii to już tylko karty 8 i 12GB. RAM Na pepperze wczoraj SO-DIMM za 480zł za 16GB, co by dało poniżej 1000 za 2x16GB + koszt adaptera do DIMM dla desktopa. Ofert poniżej 1700zł za 2x16GB nadal pełno i od już jakoś tygodnia utrzymuje się ciągle 4-7 ofert poniżej 1630, z niektórymi zbliżającymi się bardzo do 1500. -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
Żeby się w takie coś bawić (custom budy) to trzeba mieć czas i umiejętności. Ja choć w custom lc bawię się prawie 15 lat to zawsze wszystko było na ogólnodostępnych częściach, począwszy od Stackera 830, Obsidiana 900d do Lian Li O11 która jest teraz, do nowego setupu mam Havn HS240 vgpu. Komputer tylko do codziennego użytku i gier, raz złożony ma działać 4-5 lat do czasu zmiany na nowy, dużo czasu siedzę w porach wieczornych/nocnych i nie lubię chałasu dlatego jest woda, czy temperatura bedzie 5 czy 10 stopni over ambient żadna różnica dla mnie, ma być cicho, wszystko działa pod aquasite jak u Ciebie. Klimatyzacji nie mam, ale w miejscu gdzie mieszkam (uk) jest raczej chłodno i klimatyzacja miała by sens może 3-4 tygodnie w roku, lubie temperatyrę okolice 23-25*c w domu wieć jak dla mnie sens żaden. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Rosja będzie miała jeszcze większy problem w powrocie do normalnej gospodarki niż ma obecnie. Wrócą do czego czym byli bez 2 mln ludzi w wieku produkcyjnym? Powodzenia. Może za 50 lat. Wenezuela rozwalona, bo wpływ USA się zwiększył, nieważne kto będzie rządził, są marionetką USA obecnie. Iran rozwalony wewnętrznie, nawet jak będzie drugi Afganistan to nawet lepiej, destabilizacja na obecnym etapie jest na rękę każdemu na zachodzie. Chiny rozwalone gospodarczo (efekt polityki jednego dziecka), i ich wzrost już został zaorany, bo emeryci pukają.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi