do PHOTOSHOP i PUBG / 4k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Mistrzu na sprzedaży ramu do kart to NV jeszcze zarabiała na partnerach oni nie są dobrymi wujkami. Oni wcześniej żadnych pakietów nie sprzedawali partnerom tylko same GPU. Jak jeszcze były refy to jeden klepał ref pcb i sprzedawał reszcie A skoro będą niedobory nie ważne z jakiej przyczyny to jak chcesz zarobić to dbasz o sobie. -
Przez Totek · Opublikowano
Cena czyni cuda, wystarczy puścić poniżej rynkowej wartości i chętny zaraz się znajdzie. -
Przez novirae · Opublikowano
Dzięki Akurat płyta wjechała na promocji, także idealnie się złożyło. 240mm bez problemu sobie poradzi? Rozważam czy nie lepiej włożyć 360 na front, przerzucić wentylator z frontu na górę i dorzucić jeden dodatkowy? -
Przez matakujce · Opublikowano
Wymagania wystrzeliły, ale zaczęło się to już na pierwszym verdańsku, na początku miałem 160-180FPSów a na Calderze miałem poniżej 100. Grałem w to od początku, część ludzi może nie pamięta jakie tam były problemy techniczne, serwery wywalało czasami co mecz, a ilość bugów i ta wyblakła grafika też męczyła oko. Pograłeam jeszcze kilkaset godzin na Al-mazrach, Mnie najbardziej wkurzał zbyt mocny Aimassist, K+M praktycznie bez szans z padami. Jednych wkurzało SBK ale było coś jeszcze, dużo latało tego po reddicie coś w rodzaju większego Hp dla słabszych graczy...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi