Jonsbo tk 2
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Co wszyscy mają z tym wyścigiem? Wy w wyścigi typu Forza nie gracie? Przecież i w oryginale i w remake to jest za pierwszym razem do przejścia bez żadnego problemu. -
Przez lukadd · Opublikowano
Już się nie mogę doczekać, aż będę chodził sobie po lesie, zbierał grzyby i polował na zające -
Przez skunRace · Opublikowano
Kompletnie się nie zgodzę co do Mafia Remake, mając 40 lat i również uważając Mafia The City of Lost Heaven za arcydzieło, Mafia Remake to praktycznie tak samo rewelacyjna gra, tylko ze współczesną grafiką. Zdążyłem od premiery przejść ją już 3 razy, oryginału nie zliczę. W dodatku jest poziom trudność klasyczny ten z oryginału i wyścig tak samo daje popalić. Polecam każdemu koniecznie zagrać, też miałem obawy i nie chciałem sobie psuć tych wspomnień, ale na szczęście dałem się namówić i zagrałem. -
Przez lukadd · Opublikowano
Myśle, że sprzeda im się to w miarę, bo opinie graczy są dobre o grze i się to rozchodzi po necie, ale bardziej sprzedaż będzie rozłożona w czasie + pass wiadomo. Ogólnie z tą premierą gdzie masa ludu rzuciła się na farmę w PoE2 to tak średnio wycelowali -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Niby patcha nie było a jakoś nagle zaczęły mi drobić lepsze itwmy, gemy i inne. Chyba, że to przez więcej elit its w akcie drugim. Loot jest współdzielony na party.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi