Keleris 34 Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia (edytowane) Cześć. Kupiłem obudowę z tematu, na Allegro wystawiona jako nowa za 460zł, rzeczywistość pokazała że to nie promocją tylko obudowa prawdopodobnie ze zwrotu. Teraz pytanie: na ten moment obudowa kosztuję 720zł, a moja ma jedną bolesna wadę, bo na resztę jestem w stanie przymknąć oko, czyli spora rysa na szkle. Jest to aspekt typowo wizualny który mocno boli, jakie jest wasze zdanie? oddawać czy zostawić i ewentualnie napisać o jakąś rekompensatę paru zł? Sprzedawca jest poinformowany o wadach i nie chce wymienić obudowy tylko zwrot gotówki. Edytowane 2 Grudnia przez Keleris
DarkeVo 36 Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia Jak Ci jakos nie przeszkadza to mocno to niech Ci zjedzie to 160 zeta czy tam stówke 1
Keleris 34 Opublikowano 2 Grudnia Autor Opublikowano 2 Grudnia Rysa ma z 15/20cm - rzuca się w oczy i boli, reszta to pierdoły które nie widać.
DarkeVo 36 Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia To jest Twoja decyzja, jeśli mi by to przeszkadzało to bym poprostu zwrócił a jak nie to próbował utargować jak najwiecej. Nic innego Ci nie doradzę
Keleris 34 Opublikowano 2 Grudnia Autor Opublikowano 2 Grudnia Dziękuję za opinię, jak bym nie miał zamówione kompletu wentylatorów thermalright z Ali express pod tą obudowę to decyzja była by łatwiejsza. Trzeba się z tym przespać, ewentualne kupić Asus gt502 chociaż to jonsbo bardziej mi się podoba.
DarkeVo 36 Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia Jakie wentyle zakupiłeś? Te z podświetlanym ringiem?
Keleris 34 Opublikowano 3 Grudnia Autor Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) TL-C12RB-S V2 ARGB + TL-C12C-S ARGB. Tanie i często porównywane do Arctic P12 Edytowane 3 Grudnia przez Keleris
Pentium D 161 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Ja bym próbował to wypełnić bezbarwnym lakierem do paznokci. 1
Keleris 34 Opublikowano 3 Grudnia Autor Opublikowano 3 Grudnia Wujek Google zasugerował też użycie pasty do zębów bez granulek albo soda oczyszczona z wodą.
Pentium D 161 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 2 minuty temu, Keleris napisał(a): Wujek Google zasugerował też użycie pasty do zębów bez granulek albo soda oczyszczona z wodą. Tylko większą lipę zrobisz tymi sposobami bo masz jedną kreskę z wgłębieniem. Te sposoby są dobre jak masz mleczne klosze w aucie i ci przeglądu nie przechodzi. 1
dan254 38 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Ja bym spróbował z lakierem jak Pentium radzi,jeśli nie pomoże to bym odesłał bo rysa sporą i będzie drażnić oczy 🙂
Keleris 34 Opublikowano 3 Grudnia Autor Opublikowano 3 Grudnia Doświadczonego dobrze posłuchać, dziękuję.
DarkeVo 36 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia To jak ja zostawisz czasem to niech Ci z ceny zjadą
Keleris 34 Opublikowano Sobota o 13:56 Autor Opublikowano Sobota o 13:56 Obudowę zostawiłem, dostałem 100zł zwrotu więc obudowa wyszła mnie 360zł. 2
Rekomendowane odpowiedzi