Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja proponuje tych co mam w bibliotekach gry takie forza 5 (novi pisął że demo można pobrać)/Metro exodus ee/ Metro exodus  /metro 2033 Redux/Metro Last Light Redux/ SOTR

Trzeba wybrać i instalować;)

Możemy też uznać że to głupota żeby pobierać te 80gb lub więcej żeby zrobić bencha:)

A jakby co to ktoś ma jeszcze 7800xt/3080 to się dołączy:)

Jak się da to bench jak w 3440x1440 nie to do ustalenia:)

Opublikowano

Ja nie widzę demo Forza 5  :) 

@NoviAMG Gdzie to widziałeś??  :D 

Pewnie że to głupota ale...  ;D 

Dobra, novi na razie nie ma czasu więc może Metro EE i SOTR? Może też RDR2 jak masz zainstalowane? Bo ściągać to głupota by była  ;) Jako bonus można dać typowe benchmarki jak TS i Steel Nomad?

Opublikowano

Ja na razie instaluje metro 2033 Redux/Metro Last Light Redux bo to lekkie i pograć w sumie chcę bo skończyłem niedawno Exodus

Tylko warto by jakąś grę na innym silniku też wrzucić. Może być ten SOTR np - które mam ale nie grałem bo mi nie podeszło, dobra wrzuciłem, a niech się instaluje Sotr

Opublikowano

U mnie po przejściu się zamyka okno i ten ekran wyboru się zawiesza żadnych wyników. Mam z epika i win 10

sotr zrobię wieczór jak będę w domu

Epic dał za darmo torrent też;)

3 godziny temu, Mar_s napisał(a):

RDR2

Kupiłem niby ale klucz nie wszel więc jeszcze nie mam. Ale jak mi dadzą klucz/oddadzą kasę to i tak planuje pograć

Opublikowano (edytowane)

Ja musiałem dać pełny ekran na wyłączność a tak to te same ustawienia w Sotr. Myślałem że coś mam niestabilne w pc. Ja mam sotr z epics oczywiście więc ten apoc to bruździe chyba z tymi grami. Robię ten benchmark. Heh ty masz wypas 9900x CPU ja biednego 5800x;) jZaraz będzie wynik to wkleje

sotr.jpg

Przegrywam 141 vs 148:)

Czy cpu cos szkodzi chyba nie mam 99% gpu

Puszczę jeszcze jeden

Pozamykam przeglądarki itp:)

Edytowane przez wrobel_krk