Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nowa latarka czołowa do grzebania w kompach i innych czynnościach wymagających światła latarki (nie, nie grzebanie w :dupa:). :hihot:

813a9212ca1582a584498bdfe222b992_8d1c3d2bcf80216bf16043078b46c3cd5069f17b.thumb.jpg.6b4f04bd044c17dca43629bfc842fe6b.jpg

Człowiek się starzeje i gorzej widzi, a stara latarka po kilku latach używania daje już za mało światła. Nowa ma ponad dwa razy więcej lumenów, mocniejsze aku, ładowanie USB-C i jeszcze czujnik ruchu, nie zależało mi na tym, ale to jednak niegłupi dodatek. Po testach wyszło, że może być, choć wyczuwalnie cięższa, niż poprzednia.

Były jaśniejsze, ale np. 1k lumenów w połączeniu ze słabym aku to bezsensowny wybór dla moich wymagań.

Edytowane przez Kakarotto
  • Like 4
Opublikowano

51emLXqkmiL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

behemoth-the-shit-ov-god-limited-edition

Behemotha pani z pudła musiała mi wyjąć bo jeszcze na półce w Empiku nie był ustawiony, oczywiście wydanie Digibook na bogato. :metal:

Ostatnio tak każdego Behemotha na CD kupuje, bardzo ładnie to jest wydawane. :D 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

@Stjepan te słuchawki(bo to są słuchawki?) od creativa to jaki model konkretnie? Bo jak nie słuchałem nigdy muzy chodząc do roboty, to ostatnio zacząłem i mam jakieś lidlowe słuchawki sam nie wiem skąd, ale to taki badziew, i wypadałoby coś konkretnego kupić.

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
Teraz, AndrzejTrg napisał(a):

@Stjepan te słuchawki(bo to są słuchawki?) od creativa to jaki model konkretnie? Bo jak nie słuchałem nigdy muzy chodząc do roboty, to ostatnio zacząłem i mam jakieś lidlowe słuchawki sam nie wiem skąd, ale to taki badziew, i wypadałoby coś konkretnego kupić.

Creative Zen Air Pro tak się nazywają, ja słucham muzy głównie w podróży, a moje przewodowe JBL coś się psuły to kupiłem te.

Muzy słucham dużo w domu, ale to z fizycznych nośników, tak jak @Kadajo ogląda filmy, jestem poyebany na tym punkcie, rok 2025 to cel 1000 sztuk fizycznych nośników na półce mieć. :E 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Zakupiłem dzisiaj kilka książek Brandona Sandersona, w sumie 6 sztuk: (Droga królów, Słowa światłości, Dawca przysięgi część 1 i 2, Rytm wojny część 1 i 2), 3 książki Joe Abercrombie (Ostrze, Ostateczny argument, Nim zawisną) oraz zaślepkę haka holowniczego Astra H (przód), która jak znam życie nie będzie pasować.

Opublikowano (edytowane)

Raspberry Pi 5 4GB  i Nothing Phone (2a) - razem ~1100zl. Ale ja przez kilka ostatnich lat nic sobie nie kupowalem, wiec sobie troche pozwolilem.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano

Monitor Audio (chyba błąd cenowy, bo w cenie 1 sztuki kupiłem komplet) :D  

+ zasilacz wiim amp.  Wcześniej miałem do czynienia tylko z głośnikami z TV i tanim soundbarem, więc dla mnie to opcja ponad potrzeby. Nie jestem audiofilem.

Łączny koszt 2500 zł :D 

image.thumb.png.3690447542eb5981f97f5bb3d2a408d9.png

image.png.eba209dfdd93f2a1bc62dae7098cd304.png

• Like 3
Opublikowano
21 godzin temu, Voodoo2 napisał(a):

Monitor Audio (chyba błąd cenowy, bo w cenie 1 sztuki kupiłem komplet) :D  

+ zasilacz wiim amp.  Wcześniej miałem do czynienia tylko z głośnikami z TV i tanim soundbarem, więc dla mnie to opcja ponad potrzeby. Nie jestem audiofilem.

Łączny koszt 2500 zł :D 

image.thumb.png.3690447542eb5981f97f5bb3d2a408d9.png

image.png.eba209dfdd93f2a1bc62dae7098cd304.png

To brozne 50? Wspomnę, że ceny w wyszukiwarkach to ceny wyjsciowe przeważnie. W sklepach audio dobrze potargujesz, to potężne rabaty można dostać, czasem nawet do 50%, także niekoniecznie błąd. Niemniej gratuluję zadowolenia i niech służy. MA raczej nie moje granie, a z Wiim już w ogóle by mnie zabiło. :P