Voodoo2 958 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja @j4z Tak 50, mialy być małe. Kupiłem w ME raczej jakiś błąd, bo cena z kodem promocyjnym była 1750zl, a bez 930 czyli ta wyjściowa, chyba że chcieli się tego pozbyć Zapewne masz nieporównywalnie lepsze ucho, ze mnie zaden audiofil. Ja ich uzywam do grania, ogladania i czasem słuchania. Wiim jest prosty do bólu, dobrze się go przełącza pomiędzy WiFI, BT a HDMI. Przez chwilę miałem KEF ii lt i tam to nie trybilo jak tu, a zakup blisko 1500 zł droższy
j4z 941 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) Godzinę temu, Voodoo2 napisał(a): KEF ii lt Miałem LSX jedynki na testach i oceniłem je bardzo wysoko biorąc pod uwagę cenę i że to aio, ale mnie męczyły. Co u Ciebie nie pykło? A, to Tobie o nich pisałem na PW. Edytowane 21 Maja przez j4z
Voodoo2 958 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 34 minuty temu, j4z napisał(a): Co u Ciebie nie pykło? Tak mi. Miałem je na raptem 1,5 dnia wypożyczone, bo tak dogadałem się ze sklepem. Zwróciłem bo aplikacja mnie nie słuchała. Jak włączałem PC to oczywiście przełączyło na ARC, ale jak chciałem wrócić do wi-fi przy włączonym PC byl problem. Steruje aplikacja z dwóch telefonów (mój i żona) był z tym problem, bo po włączenie przez nią aplikacji wracało do ARC samo. A z WiiMem jest jak z cepem, chociaż pewnie jakosciowo gorzej, niemniej dla mnie ważniejsza była użytkowość. Może to kwestia ogarnięcia dzialanai aplikacji a miałem mało czasu, ale szło to pod górę.
j4z 941 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Kurna chce taką koszulkę Dimmu. Oddawaj! Edit: Się nie śmiej. Edytowane 9 Czerwca przez j4z 1
Yedi 277 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Drugą parę słuchawek - bo prawie zawału dostałem jak pierwszą zostawiłem we Włoszech Edytowane 9 Czerwca przez Yedi 2 1
Jinx 183 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca W dniu 9.06.2025 o 15:02, Stjepan napisał(a): Fanty z Mystic Festival 2025. Fajne, ale słaby skład był w tym roku. Za to w zeszłym Megadeth pozamiatało.
Stjepan 2 376 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 4 godziny temu, Jinx napisał(a): Fajne, ale słaby skład był w tym roku. Za to w zeszłym Megadeth pozamiatało. Dla mnie w tym roku Beherit i Tribute to Bathory: Blood Fire Death pozamiatało i King Diamond.
lewuS 47 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca sporo perfum do kolekcji, ostatnio le beau, eros, born in roma coral fantasy, dylan blue, armaf legesi z ciekawości czy faktycznie jest podobny do mojego ukochanego egoiste platinum, man aqua, the most wanted i wiele więcej
Kakarotto 728 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Grajo, że latajo. Kurła synek, za te dutki prima sort. Somsiady zazdroszczo. 1
maras2574 891 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Psa A z elektroniki to słuchawki Edytowane 17 Czerwca przez maras2574 3
j4z 941 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca O to proszę dużo YouTube'a oglądać i dużo czytać, żeby pieska dobrze ułożyć. Mam nadzieję, że masz dużo czasu. Dużo socjalizacji i aktywności życzę pieskowi.
maras2574 891 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Nie pierwszy mój pies, więc spoko Ale dzięki 1
maras2574 891 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca W dniu 19.12.2024 o 11:43, ODIN85 napisał(a): W końcu światło 1 2
Stjepan 2 376 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Anbernic rg35xx wersja taka jak na zdjęciu od razu z GarlicOS, kuzyn jak był u nas za dzieciaka na wakacjach to dawał pograć w gry na oryginalnym Gameboyu szarym, teraz będę mieć swojego. :D 1
hwdp43 1 704 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca @Stjepan i jak sie na czyms takim gra ? Tez sobie zamowilem retro konsolke ale jeszcze nie doszla . Czekam
j4z 941 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 24 minuty temu, Harddrinkingman napisał(a): To ten pendrak za 1zł może?
Harddrinkingman 78 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Nie to dysk M2 za "dwie i pół stówki" 1
j4z 941 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca A sorry, nie zwróciłem uwagi że to dysk i pomyliłem akcje. My bad
Harddrinkingman 78 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 2x Rocket Ron 26x2.1 czym podwoiłem wartość gruza, którym od wielkiego dzwonu się poruszam. Edit: zakup wymuszony ostatnią grubą glebą, do której odrobinę mógł się przyczynić brak bieżnika na oponie napędowej. Edytowane 25 Czerwca przez Harddrinkingman 2
Rekomendowane odpowiedzi