Gość ewa Napisano August 17, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 17, 2017 Hej czy to możliwe aby windows 8.1 sam się zainstalował nic się w moim laptopie nie zmieniło wizualnie ale gdy weszłam na właściwości laptopa zobaczyłam że mam 8.1 a miałam 8 jak to możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano August 17, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 17, 2017 Hej, zależy co miałaś ustawione w panelu do aktualizacji - jak miałaś, żeby aktualizacje się automatycznie instalowały i pobierały, to mogło się tak zrobić. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano August 17, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 17, 2017 tak miałam ustawione automatycznie a co z kluczem ten co miałam w windows 8 już nie działa i przy okazji to 10 też mi się tak wgra? dziękuję za odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano August 20, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 20, 2017 Jak masz oryginalnego win 8, to klucz powinien bez problemu działać na win 8.1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się