Obliczanie rzeczywistych opóźnień pamięci w nanosekundach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Czy ja czasem nie czytałem, że UKR zniszczyli 90% floty RUS? 🤔 A przecież RUS produkcja leży? 🤔 -
Przez Michaelred · Opublikowano
Jest odwrotnie. Jako jedni z niewielu dosyć poważnie podchodzą do konstytucji. Kolejny raz brak wiedzy w temacie pokazujesz. To się zacznij stosować do zasad tego kręgu zanim innemu to coś zarzucisz bo to ty postawiłeś tezę, że jedyne co robią to sieją ferment I znowu te projekcje. Nie "wyślę cię" do psychiatry bo na 100% już chodzisz -
Przez blabla123 · Opublikowano
Taa ja na święta instaluję na bank Stalkera... tyle, że część pierwszą. Nie opłaca się, już C3 okroili graficznie by większość ludzi miała szansę zagrać i by wydać też na konsole. Teraz masz przynajmniej wysokie wymagania i grafię z pupy... -
Przez zozolek · Opublikowano
Zawsze znajdzie się wiele kasztanów, którzy nie będą widzieć problemu bo ich stać na tą topkę PC. Nie wiem, czy dozyje takiego skoku jaki uświadcyzłęm przy premierze CRYSISA, gdzie balaszki stawały w ogniu ale to co wyświetlane było na ekranie zrywało podłogę. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Akurat rzucanie we mnie argumentem, że ileś tam po premierze kupisz taniej jest… Hmm chyba nie wiesz po ile ja gry kupuje w dniu premiery z Plati od 20 lat. Dzięki, poprawię się! 👍
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi