Procek do CS2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
@Henryk Nowak o tym właśnie mówię :> i do tego się odnoszę. To że Ty masz swoje zdanie na sytuację rynkową - szanuję, ja mam swoje - ale to to wyżej to zasługuje tylko na.... ach, szkoda gadać. EOT. -
Przez wa2czan2n · Opublikowano
Przy opcji ryzena 7 7700 jakie chłodzenie byś polecał ? -
Przez SuLac0 · Opublikowano
bo w przypadku en.el tak jest. tylko tego w tym art nie znajdziesz, tak samo jak informacji dot. np przemyslu ciezkiego patrzenie tylko na calkowite zuzycie bez uwzglednienia skali produkcji i na tej podstawie wyrabianie sobie jakies opinii , jest delikatnie ujmujac daleko idacym uproszczeniem. Polska dogoniła Chiny w energetyce - WysokieNapiecie.pl -
Przez Reddzik · Opublikowano
Pewnie wszystkie pisiaki schowają się u tego swojego znajomego na Węgrzech. Nigdzie indziej nikt ich nie chce, a Orban to taka sama kanalia jak ten cały PiS -
Przez voltq · Opublikowano
Byłem zainteresowany konsolą ale tylko z napędem , trafiła się okazja na napęd , sklepy wystawiały napęd za 800zł teraz za 900zł , wg mnie to sklepy są skalperami , a gra na płycie w pudelku dzieki możliwości odsprzedaży wychodzi taniej w większości przypadków niż cyfra , plus jak sony uzyska monopol to będzie sztucznie zawyżać ceny to co teraz robią to jest próba wciągnięcia ludzi w uzależnienie i odejścia od napędów przecież specjalnie i sztucznie ograniczają dostępność napędów Żałuje ze jak miałem PS5 fat to kupiłem spidermana remaster i diablo 2 cyfrę bo nie było w pudełkach , teraz nabrałem się za 30zł kupiłem ME ale otrzeźwiałem i zrobiłem zwrot , kupiłem w pudełku drożej żeby tylko nie wspierać monopolu Na PC jest masa różnych platform sprzedażowych jakieś keyshopy oficjalnie legalne i tam grosze kosztują gry , a tutaj sony dąży do monopolu i tego się obawiam Ja uważam ze z dwojga złego lepiej przepłacić za napęd u janusza niż wspierać monopol na cyfre sony , chyba ze ktoś odpuszcza całkowicie ps5 pro i te osoby chyba są najrozsądniejsze P.S moze sie myle ale na to co robią sklepy takie jak MM/ME/EURO AGD/KAUFLAND ITD sa paragrafy , @hubio chyba jest prawnikiem albo kimś związanym z prawem to mógłby się wypowiedzieć https://businessinsider.com.pl/finanse/handel/uokik-ogromne-kary-za-sztuczne-zawyzanie-cen/6dmggkt Urząd przypomniał, że zgodnie z prawem zakazane są porozumienia przedsiębiorców zmierzające do ustalenia cen towarów lub usług. Praktyką niezgodną z prawem jest również wykorzystywanie pozycji rynkowej przez przedsiębiorców posiadających pozycję dominującą na danym rynku.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi