eNeSik 203 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Kupilem z ciekawosci czy faktycznie jest tragedia Stoper w łape i sprawdzam Moja opinia - jest beznadziejnie. Optymalizacja nie istnieje. I choc ogolnie mam chrapke na B4 (fan serii) to poszedl refund Dopoki nie zobacze w patch notes'ach "Major performance update" - nie tkne kijem Gralem w FullHD, specka w stopce, rozne detale testowalem. Nawet SSow nie robilem bo "rynce opadywujo" I pije tylko do optymalizacji bo stylistyka czy sama gra to typowe Borderlands (choc graficznie wyglada bardzo ladnie). Albo sie je lubi albo nie 1
Dimazz 569 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Skoro na rtx5070 źle działa to jak w to grają na laptopach? Tam przecież najmocniejsze 5090 mobile jest niewiele szybsze od desktopowej 5070
janek25 191 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Dziala dzlala ,znowu sie nakrecaja koło 100wki bedzie
AndrzejTrg 2 747 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Nie jesteście graczami premium, do tego bez sprzętu premium to Wam gra kiepsko działa 4
lukadd 2 913 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Taki 5070 w 1080p jest i tak ~40% wydajniejszy od 4090 przy 4k
leven 546 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Jak już pykać, to minimum w 1440p. Kto teraz gra w 1080p ? 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 7 minut temu, leven napisał(a): Kto teraz gra w 1080p ? Na steam ponad 50% ankietowanych gra w 1080p i dlugo to sie nie zmieni 1 1
dawidoxx 976 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 48 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Nie jesteście graczami premium, do tego bez sprzętu premium to Wam gra kiepsko działa Kadajo ma premium awatara to musi mu działać 17 minut temu, leven napisał(a): Jak już pykać, to minimum w 1440p. Kto teraz gra w 1080p ? Byś się zdziwił ilu ludzi ma jeszcze monitory fhd monitor to praktycznie ostatnia rzecz którą ludzie wymienia w swoich zestawach.. 1 4
lukadd 2 913 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Ta 1080p jest dalej na topie w statach, ale większość graczy na tym siedząca nie kupuję premierowych gniotów jeden za drugim AAA po 300-400zeta Duża część tych graczy gra w wszelakie indyki, moba, mmo, CSy i inne mało wymagające indyki na co dzień nie wymagające mocnych GPU i konfiguracji. W to wliczają się laptopy też Nawet biurowe, wystarczy, że ktoś gra w Banana na steam w robocie w 1080p 1 1
crush 3 575 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 1 godzinę temu, leven napisał(a): Kto teraz gra w 1080p ? Zależy. Na laptopie? Mnie wręcz boli jak ciężko jest teraz dostać dobry lapek z ekranem 1080p. Po co mi większa rozdzielczość na ~15"?
ODIN85 3 502 Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września On na tej 5060 na pewno gra w 1440p
Crew 900 1 000 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września (edytowane) Ta gra to nowy lewel olewactwa optymalizacji "Bo mamy generator klatek i dlss" Tragedia, że ludzie to kupują. Rtx`y 5090 i klatki na poziomie 40 fps ... Edytowane 16 Września przez Crew 900
Stjepan 2 378 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Wiadomo że Pitchford to kawał dupka i melepety, ja grałem trochę w dwójkę i trójkę, ale to gry nie dla mnie.
userKAMIL 857 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Godzinę temu, lukadd napisał(a): Duża część tych graczy gra w wszelakie indyki, moba, mmo, CSy i inne mało wymagające indyki na co dzień nie wymagające mocnych GPU i konfiguracji. W sumie coś w tym jest mój syn lat 14 zrobił ostatnio upgrade do 5070. A z kolegami non stop tylko jakieś mniejsze gierki online rzadko kiedy coś nowego dużego sprawdza.
lukadd 2 913 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września (edytowane) No tak jest mój dzieciak ma 3080 na pokładzie i w zasadzie ostatnie AAA w jakie grał to Hogwarts Legacy grubo ponad 2 lata temu Ale to też dla tego, że po prostu czytał książki i interesował się uniwersum tej gry. A tak gra w ścigałki, indyki, strategie itp typu np. Automation: The Car Company Tycoon. Jego koledzy ze szkoły podobnie Stare mało wymagające gierki na topie. Te wszystkie gnioty AAA na premiery to głównie staruchy po 40tce kupują Edytowane 16 Września przez lukadd
leven 546 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września (edytowane) Godzinę temu, crush napisał(a): Zależy. Na laptopie? Mnie wręcz boli jak ciężko jest teraz dostać dobry lapek z ekranem 1080p. Po co mi większa rozdzielczość na ~15"? Na lapku się nie gra, tylko pracuje i ogląda gołe baby I co Ty tam widzisz na 15 calach ? Pograj na 55 calach, to zobaczysz, co to za frajda Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): On na tej 5060 na pewno gra w 1440p Wypraszam sobie... 5060ti 16gb, a nie jakiś 8gb crap bez ti 1440p leta jak ta lala z DLSS, a jak trzeba to fgx2 EDIT: ale nie gram w B4 bo go nie mam, gram teraz w B3 w 4k i mam ponad 70fps na jakości 75%. Edytowane 16 Września przez leven
crush 3 575 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 15 minut temu, leven napisał(a): Na lapku się nie gra, tylko pracuje i ogląda gołe baby I co Ty tam widzisz na 15 calach ? Pograj na 55 calach, to zobaczysz, co to za frajda Ba. Nawet na 7-8" handhelda się bardzo dobrze gra. 55 cali? Wolę 75 jak już mam grać na dużym ekranie. 1
leven 546 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września (edytowane) Nie wie, czy mam Tobie współczuć, czy płakać Albo 5-7 cali, albo słoń 75 cali. Brak optymalizacji Edytowane 16 Września przez leven
crush 3 575 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 35 minut temu, leven napisał(a): Nie wie, czy mam Tobie współczuć, czy płakać Albo 5-7 cali, albo słoń 75 cali. Brak optymalizacji 7, 15, 32, 55 i 75. Pełna optymalizacja. 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września (edytowane) Konsole nie mają FG to mają przerąbane, choć i tak to nie pomoże Edytowane 16 Września przez Reddzik
userKAMIL 857 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września (edytowane) Niezła imba się dalej robi. XD https://www.gry-online.pl/newsroom/socialowe-zalamanie-szefa-gearboxa-trwa-jego-nowa-rada-dla-graczy/z12edb4 Nie ważne jak byle by mówili i plan zrealizowany w 100%. Edytowane 16 Września przez userKAMIL
crush 3 575 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Sam szef tego kołchozu odpowiedzialnego za Burdellands 4, udziela porad na Twitterze jakie detale obniżyć i jakie generowanie klatek ustawić żeby dało się grać na 5080. Tego jeszcze nie grali. 8
Rekomendowane odpowiedzi