Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo nijako wyglądają ci Vault Hunterzy, 4x człowiek: duży chłop, mniejszy chłop, Syrena, "techniczna". Ja wiem, że w Borderlandsach fabuła jest jedynie w tle jako pretekst do rozwałki, ale po tym co odwalili w trzeciej odsłonie nie jestem pozytywnie nastawiony. Sam trailer też raczej słaby

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Phoenix. już widać, że pierwsza część z 2009 r. pod kątem fizyki wypada znacznie lepiej :lol2:

A poza tym, mam mieszane odczucia. Nie ma klimatu post apokaliptycznego, czarnego humoru. Za to jest dużo pseudo super bohatera. Tak to odbieram. No i system poruszania za szybki już, to przyciąganie itp., to również nieco utrudnia odbieranie klasycznego świata tej serii. Ogólnie za dużo wszystkiego jest napchane, a więcej nie znaczy lepiej. Reguła, którą notorycznie twórcy (wydawcy?) dzisiaj notorycznie zapominają lub celowo unikają.

Opublikowano
W dniu 1.05.2025 o 11:14, Phoenix. napisał(a):

Bedzie PhysX ?? ;D

Pewnie, że będzie, ale już w tej nowszej wersji. Ważne, czy Nvidia doklei tam np. tak ficzer jak Hairworks z W3 ? W ogóle tak dynamiczna gra powinna miec napaćkane bajerów graficznych ile wlezie, wtedy oczu nie idzie oderwać od ekranu, nie mówiąc o zarwanych nockach :bandyta:

W dniu 1.05.2025 o 11:26, Pawelek6 napisał(a):

@Phoenix. już widać, że pierwsza część z 2009 r. pod kątem fizyki wypada znacznie lepiej :lol2:

A poza tym, mam mieszane odczucia. Nie ma klimatu post apokaliptycznego, czarnego humoru. Za to jest dużo pseudo super bohatera. Tak to odbieram. No i system poruszania za szybki już, to przyciąganie itp., to również nieco utrudnia odbieranie klasycznego świata tej serii. Ogólnie za dużo wszystkiego jest napchane, a więcej nie znaczy lepiej. Reguła, którą notorycznie twórcy (wydawcy?) dzisiaj notorycznie zapominają lub celowo unikają.

Efekty graficzne jak najbardziej na full, ale jak pisałeś, to już nie jest ten świetny klimat Borderlandsów 1/2/3/PS :( Teraz to taki Doom/Borderlands, który po 20 minutach zostanie wyłączony. 

• 1 miesiąc temu...