Borderlands 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez toska78 · Opublikowano
Też zależy od sztuki CPU z tym nie ogarnianiem kontrolera. Według opisu tej aukcji ten RAM chodził bez problemu na XMP 4400MHz z i9 10900k https://allegrolokalnie.pl/oferta/patriot-viper-steel-ddr4-2x8gb-4400mhz-16gb. -
Przez Caps · Opublikowano
Właśnie przez to wydaje mi się, że taki ekran tutaj się rozjedzie. 10latek raczej przez najbliższe lata będzie grać w gry z rówieśnikami online - do singli zapewne ojciec usiądzie, ale się do tego jeszcze nie przyznał Ja mam u siebie obecnie tak, że siedzę z PC + 27 cali 1440p, ale PC czasami przenoszę do pokoju pod TV 65 właśnie żeby sobie pograć siedząc na narożniku. U mnie mam problem z tym, że o ile taka gra na padzie jest spoko 3m od TV, o tyle ogarnięcie komfortu użytkowania klawiatury oraz myszki jest dość kiepskie, a próbowałem już wielu rzeczy. No ale to akurat mój przypadek. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Szkoda. Liczyłem trochę że będzie w podobnym terminie co Intel, max z miesięcznym opóźnieniem -
Przez Send1N · Opublikowano
No to już coś świta, może jeden moduł jest walnięty dlatego w dualu nie chcą pracować prawidłowo nawet na znacznie obniżonym taktowaniu, sprawdź jeszcze ten drugi co się sypie na 3200mhz osobno jak uda się wejść na nim do windowsa bez ściny to puść na nim memtesta https://testmem5.com/ wypakuj program odpal plik exe (prawym jako administrator) następnie zakładka settings > testing > configuration > wybierz profil extreme anta777 > naciśnij ok, odpal plik exe jeszcze raz jako administrator i czekaj aż test dojdzie do końca (o ile dojdzie ) jak wyskoczy chociaż jeden error w pozycji "errors" zatrzyma się automatycznie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi