Onimusha: Way of the Sword - PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
No bulwa super. Więcej takich to zaraz nie zostanie nam nic poza chińskimi ajajami, bo się zabiorą za cenzurę wszystkiego. Ależ ohydna zżyna. Jeszcze rozumiem jak "trochę widać", ale tutaj? Przecież prawnicy ludzi mających prawa do Awatara właśnie sobie przybijają piątki widząc to na Youtube. choć.. może to właśnie chińskim ajajem zrobione. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Jedzenie i picie oczywiście się pojawiają, ale służą głównie do regeneracji zdrowia i buffów. Z innych mechanik survivalowych to podobno bohater reaguje na ciepło oraz zimno i trzeba będzie zmieniać ubiór. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Witam Przymierzam się do modyfikacji ustawień windy na komputerach synów, ponieważ ściągają i instalują masę różnego badziewia. Problem stanowi to, że mają na komputerach pokonfigurowane ustawienia do nauki zdalnej oraz konta Microsoft (programy użytkowe i gry) a ostatnio poprzez instalacje jakiś modów do gier mieli zainfekowane stacje robocze. Jeden komp się tak posypał że musiałem stawiać wszystko od nowa (pomimo oprogramowania antywirusowego i odrębnego konta administratora). Chciałbym możliwie najbardziej zabezpieczyć kompy/sieć aby ewentualne zagrożenie nie powodowało jakiś szkód i pracy ale jednocześnie żeby nie ograniczać ich w możliwości wprowadzania modyfikacji w grach. Pytanie czy instalować na ich kompach wirtualne maszyny, żeby odseparować środowisko użytkowe od takiego testowego czy szukać innych rozwiązań podwójne konta itp. Na każdym kompie są 2 dyski SSD więc komunikatory i inne podejrzane rzeczy mogę rozdzielić również fizycznie. Jakieś pomysły? @ITHardwareGPT może jakieś wskazówki? -
Przez VRman · Opublikowano
https://www.roadtovr.com/ndreams-studio-closures-layoffs-2026/ Nie grałem w nic od nich. Ghostbusters bardzo mnie interesowało od momentu przeczytania o tym, że ktoś robi grę... aż do momentu zobaczenia gameplayu i screenshotów. To była profanacja a nie Ghostbusters. Ale studia szkoda i tak.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi