ITX kej-popiary
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Macie tam w Anglii instytucję outletu w sklepach z elektroniką? Można sporo zaoszczędzić biorąc kartę po zwrocie. -
Przez cichy45 · Opublikowano
Raczej szczęścia. Polowałem na titana Black, ale albo nie było albo w kosmicznych cenach typu 800 złotych. Ok, wiadomo że to był top Keplera ale szanujmy się aż pewnego dnia pojawił się Black za 250 złotych. Kupiłem chyba 2 godziny po tym jak koleś dodał ofertę. Po prostu są ludzie którzy chcą sprzedać a są tacy co chcą "sprzedawać". -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Kadajo, pasta Cię tak rozbawiła? To serio działa. Sprawdzałem kiedyś na athlon 64 bo się walnąłem w akcji i normalna się skończyła a musiałem podnieść kompa. Zwykła pasta bez żadnych mikro gówien. 2 dni działał bez problemu, trochę cieplej jedyni. Nie wiem jak by to po dłuższym czasie wyglądało. Może po tygodniu byłoby słabo. Na yt też kiedyś widziałem testy pasty do zębów jako pasty na procka Momento: -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Patrzac np na MF i ich sprzedaz gpu to krolem jest 7800XT i 4070S wiec to raczej target najbardziej chodliwy wiec nie dziwi sie, ze celuja w ten segment. Dla przecietnego gracza do 1440p w zupelnosic taka karta starczy, ktos chce do 4k to bierze top nvidia i wsio -
Przez RTX5090 · Opublikowano
Kolejny przykład PT (bardziej cywilizowany bo w grze sprzed 4 lat) - dodajmy 40 % do 7900 GRE dostajemy 32 FPSY Czyli nad dużo mniej niż 4070 (GPU które ma 2,5 roku) Więc nadal PT dla AMD to ciekawostka, a w nowych NV będzie jeszcze wydajniej niż serii 40
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi