Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raceroom, wcześniej AC (czekam na Evo), WRC 24, RBR, a czasem ETS2 na chillu 😝. Może jakoś ogarniemy ten temat wreszcie choć przekopałem chyba cały internet. Zamiast upalać to wiecznie szukam rozwiązania i kombinuję. W raceroom tego aż tak nie widać, ale WRC słabo.... Zresztą już zacząłem to widzieć w dircie nawet 😅. Ogólnie bardzo długo grałem na monitorze 34", a teraz mam 40 i może na większym więcej widać 🤔

Opublikowano

Momentami mam chęć zwrócić tego ryzena i wrócić do Intela, bo sporo wątków w necie z podobnymi problemami po zmianie CPU... Mam nadzieję, że coś z tym zrobią, bo na pewno sobie tego nie wymyśliliśmy.

Opublikowano
3 godziny temu, boban666 napisał(a):

Napisze z dużej litery :D  JA MAM TO SAMO :D. Większość osób tego nie widzi , a ja widzę i mocno mnie to irytuje. Wrzucałem filmiki w moim wątku i ludzie mi pisali , że nic nie widzą :D Ja dla odmiany nie mam takich akcji w Trepnag 2. A w jakie simy upalasz ? JA to mam w każdym ACC , AMS2  , Raceroom.

AAAAA gdzieś jeszcze pisałem z kolesiem i mi napisał że też go mocno to irytowało i zdecydował się zmienić karte z 4080s na 7900XTX i ponoć na Radeonie  nie ma teraz tego problemu

Grasz na kierownicy? Podczas włączania EA WRC masz ścięcie na "cyny gejm"? Dziś odkryłem, że po podłączeniu kiery właśnie się zawsze ścina, a bez niej jest luks. Dodatkowo zrobiłem kilka oesów na klawie (męczarnia) i wszystko śmiga elegancko.