Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
O ja j**ie AMD jest w dupie. Kurde 5070Ti bym jakby przytulił w tej kasie ale bym sobie preordera zrobił na wersje FE -
Przez lukadd · Opublikowano
Z grubsza widzisz na słupkach z szczurami 2 i FC realny przyrost wydajności. Reszta to z dodatkowymi fejkowymi klatkami kolorowane. Rtx 5080 wygląda, że co najwyżej będzie dobijać wydajnościowo pod 4090. W RT kapkę więcej. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Włączysz RTX Neural Shaders i po sprawie, vRAM już niestraszny -
Przez skunRace · Opublikowano
Mimo, że mamy biedniejszą wersję 4070Ti to jeszcze mi w żadnej grze pamięci nie brakło, wydajność też jak dla mnie na ten moment wystarczająca. Nawet by mi było głupio ją sprzedawać i wymieniać na 5070Ti, bo od zakupu przeszedłem na niej tylko Cyberpunka z dodatkiem, Szczury 2, The Last of Us, Alan Wake 2 i Senua 2. Mimo tego, że kupa wstydu do ogrania duża to przeszedłem tylko 5 gier Chyba się już stary robię, bo jak dawniej uwielbiałem singiel player tak teraz większość czasu ze znajomymi w mało wymagających grach online spędzam. Więc jak faktycznie mi zacznie brakować Vramu w tych singlach to może jakaś 5070Ti Super się już pojawi, ale coś czuje, że nawet do 6070Ti może w moim wypadku wystarczyć. Na dzień dzisiejszy w większość gier wolę grać jak na takim PS5 Pro, czyli na TV 65" 2160p DLSSQ bez RT lock 60 klatek z padem, niż na monitorze 27" 2560x1440 i 34" 3440x1440 z większą ilością klatek, czy taką samą, ale z RT. Do tej pory wszystkie nawet te najbardziej wymagające gry śmigają i jeszcze mi nie brakło. Prezentacja w czystej rasterze biedna. Już nawet 4070Ti był w zależności od tytułu i rozdzielczości na równi z 3090Ti, lub pomiędzy 3090 a 3090Ti. Ale jako całość z nowymi ficzerami i ceną całkiem fajnie to wyszło, jak ktoś ma starszą kartę i czekał to tym bardziej extra. PS. Sprzedam 4070Ti za 1000zł jak cos to priv. Żartowałem idę się coś kimnąć, do później
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi