Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
@bbandi, ona mruga, tylko bardzo szybko. 😁 Np. w 3:05, 5:25. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
No 1 akt to jest krotki to 1h uwierzę, ale dalej bez sensu 1h nudy. To różni się tym że nie musisz klikać ciągle skip, skip, szukać i biegać z tymi różnymi przedmiotami żeby mieć te bonusy itp. Także tym że dobierasz poziom trudności riftow/ND w D3/D4 a tu lecisz jak musisz czyli albo trudno za 1 razem, a kolejne bezmyślny bieg. W D4 pod tym względem był super sezon z hordami. Ja heltide nie robiłem prawie wcale bo nie musiałem. Robienie ND i nabijanie tych poziomów paragonów też mnie nudziło więc w D4 też rzadko miałem maksa. Ogólnie zmuszanie to robienia konkretnych rzeczy tylko a tylko żeby były postępy mnie nudzi. Są eksplozje lootu(śmieci głównie) chyba w Poe/Poe2 po to filtry są. Wg mnie ma być jakiś konkret chociaż jak np bossa ubijesz itp. Zwłaszcza żeby coś pod build się trafiło to już cud. Akurat brak filtrów lootu w D4 to porażka. Za dużo lootu nie lubię i na szczęście w D4 to zmienili w miarę Co do tego że jest czymś innym się zgodzę ale trochę taka zardzewiała ta gra na dzisiejsze czasy. Takie rzeczy niby proste a irytujące jak identyfikacja przedmiotu. Musisz robić bezsensowne czynności na które marnujesz czas. Nie ma sell all/rozwal all. Wszytko musisz kliknąć. -
Przez kalderon · Opublikowano
5700X3D (do 75Hz nawet zwykły 5700X), 32GB RAMu i jak najmocniejsza karta wystarczą. Zmiana platformy oznacza ze mniej kasy zostanie na GPU, a to kluczowy komponent. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Pomyślcie tylko ile czasu fani GTA czekali na szóstkę a teraz gra wyjdzie w takich czasach gdzie nie wiadomo czy nie wywali jakiegoś transa albo inna czupakabre
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi