Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez luzak0 · Opublikowano
jakie miałeś temp zaraz po serwisie???nie jest to jakieś monstrum GPU wiec nie powinno być takich temp przy dobrej paście lub PTMie -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Dokładnie jest to bez sensu. 800 + ewentualnie dla ludzi biednych - dla wszystkich jest to totalne nieporozumienie. Dotacje do aut elektrycznych są jeszcze większym nieporozumieniem, bo nad ich zakupem ludzie bez kasy się nie zastanawiają... i w ten sposób zdecydowana większość społeczeństwa ma finansować fanaberię ludzi, których i tak na to stać. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
A jak z stutterem, bez bocznej szyby? To samo, lepiej itp ? Ogólnie też może być coś takiego, że trafiłeś ram który nie lubi być za ciepły, a wraz z wzrostem jego temperatury, pierwszym objawem właśnie jest stuttering, jak temp wejdzie jeszcze wyżej, to dopiero może być wylot do pulpitu. X czasu temu mając 240hz monitor, walczyłem z stutteringiem, który dosłownie po 5-10min się pojawiał i potrafił trwać w nieskończoność, aż w końcu po paru h potrafiło mi wywalić grę do pulpitu. Okazało się, że w ram mi karta dmuchała gorącym powietrzem, w efekcie ram szedł na skraju stabilności termicznej, a jak przekroczył daną temp po prostu wyrzucił grę, bo się destabilizował. W teorii ten ss z lattencymon wyżej, nie wydaję się zły, u mnie ten proces szedł na czerwono sporo dalej. Tyle to pewnie i teraz mam na amd czy tam na 4070ti Super. Faktycznie, dla steelki asrock też wyrzucił te nowe biosy. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Koniec stycznia proszę pana. Równo z nowymi Ryzenami 3D. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
No coś Ty, tego Nolana to wrzuciłem tak bardziej na zasadzie "patrzcie, znanemu i dobremu reżyserowi się podobało ( bo zakładam, że chłop się coś tam zna na tym co robi) a Wy tak jedziecie po tym filmie jak po burej...", WTF? Po prostu zdziwiło mnie, że Gladiator 2 pojawił się tutaj w temacie i postanowiłem się jakoś odnieść, nic poza tym Tym bardziej nie planuje żadnej krucjaty w jego obronie, też zauważyłem pewne głupotki o czym wspomniałem wcześniej ale podszedłem do tego mniej krytycznie. Możliwe, że jestem mniej wymagającym widzem. Komuś się nie podobało, żaden problem. Mi akurat się podobało i jak się domyślam pewnie też nikt nie ma z tym absolutnie problemu, w końcu to tylko filmy i to nie z kategorii tych skłaniających do rozmyślań nad sensem życia albo innymi sprawami. Btw podobno już powstaje scenariusz do Gladiatora 3
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi