Jaka karta graficzna do UWQHD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Zanim to wleci do gier to zapomnisz o 5xxx Poza tym to ma służyć głównie poprawie textur, a nie spadku użycia pamięci przez textury. Obecne algorytmy kompresji textur są stare jak świat i nikt od lat w tym temacie nie działał. -
Przez Totek · Opublikowano
Ja już się nie łudzę i sądzę, że taka wersja nigdy nie powstanie. Dlaczego? Ficzer pod szyldem NVIDIA Neural Texture Compression. Skoro podobno ma ograniczać/optymalizować zużycie pamięci, to jaki sens dawać więcej pamięci w kartach. -
Przez Camis · Opublikowano
Rada jest innego zdania. https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/marcin-romanowski-z-azylem-na-wegrzech-ostre-slowa-eksperta-to-kompromituje-polske/9z5p5hk -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Tylko ja nie wiem, czy to jest akurat do 100% do dopilnowania, bo ten przepis jest tak napisany, że pewnie bardziej zależy od osoby, która go intepretuje. A wyrok sądu i odpowiedź zgromadzenia mocno rozmijają się z tym, co można było wyczytać w tych opiniach prawnych czy opiniach praktykujących polityków. I ogólnie jak mówiłem – nie do końca zgadzam się z mówieniem o kompromitacji w tematach, które są mocno, mocno dyskusyjne i zależne od decyzji innych organów (przecież gdyby np. sąd orzekł inaczej, to Romanowski już dawno by siedział). Poza tym przy zdjęciu immunitetu to on i tak by spierdzielił. Nie wydaje mi się, że jego ucieczka jest czynnikiem, którego można uniknąć. To znaczy, można uniknąć, ale naprawdę chcecie tu wprowadzać standardy rosyjskie albo już niby minione pisowskie? Przecież gdyby policja/służby śledziły gościa, na którego nie ma nakazu aresztowania, to jak by to wyglądało? Mocno wschodnio, czyż nie?
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi