Nowy zestaw komputerowy [15k]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Wg mnie Alan 2 jest dużo lepszy od silent hill 2. Nie grałem na pro i już nie zagram, bo w tej grze chodzi o historię i jak już się ją zna to nie ma po co w to grać drugi raz. Klimat jest niesamowity, sam początek jak w true detective, później odjazd jak w twin peaks a im dalej w las tym bardziej czuje się jak w paszczy szaleństwa. Wstawki z Alexem Casey są doskonałe a rozdział sing with me (albo sing it? nie pamiętam) to najbardziej kreatywna rzecz jaką widziałem w ostatnich latach w grach. No i plus za zagadki w którzy trzeba czasem używać mózgu. Szkoda, że od razu nie wydali tego w pudełku. Może sprzedaż byłaby lepsza i remedy by szybciej wydało kolejną świetną grę. Silent hill 2 nie jest zły ale to tylko remake i to momentami dość drewniany. -
Przez Send1N · Opublikowano
Tzn czego się spodziewałeś że będziesz miał cały czas jeden niezmienny stały fps najlepiej +200 w każdej sytuacji bez dropów i 1% low? piszesz o jakiś poprawkach biosu/sterów jakbyś miał przekonanie że to jest wina AMD i koniec kropka a nie twoja/twoich ustawień/systemu/danej gry itp -
Przez Spychcio · Opublikowano
Całe szczęście 90% czasu w roku gram w gry jak Diablo2R, D4, Age of Empires1/2 DE więc nawet w tak gigantycznej rozdzielczości będzie płynnie. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Do znudzenia będę się powtarzał. Top topów przygodówek dla mnie realizacyjnie i prywatnie GOTY. Nie sądziłem, że królową przygodówek (Larę), ktoś wyrzuci z siodła, niż ona sama to zrobi, i to tak nieoczekiwanie. Pierwsza osoba - w punkt. Graficznie sztos. Zagranie na nostalgii - choć i bez niej byłby to czadowy tytuł - idealnie. Ta cała muza, dęciaki, oboje... poezja. Do tego immersja. Absolutny odjazd. NAPRAWDĘ się jest w tych rewelacyjnie zaprojektowanych miejscach. 9,8 / 10. Co do poprawy? Są miejscówki, że nie wiedzieć dlaczego, cut sceny z masła spadają na 40-45 fps. Zaburza to odbiór. Do tego jest cała masa "filmowych" ujęć, najazdów kamery, zbliżeń, itp. i czasami brakuje mi odrobiny detalu w teksturze w tych ujęciach. Ale obie te kwestie, to myślę, jakiś pacz ogarnie. I będzie ode mnie 10/10. Na ten moment 41h, 55% (ale końcówka fabuły czuję). R E W E L A C J A! -
Przez tgolik · Opublikowano
No i takich ludzi w CDR potrzeba. Konkretnych, bojowych aby mogli się przeciwstawić ofensywie prawackich aktywistów. Prawdę mówiąc, gdyby CDR miał wsłuchiwać się w te sprzeczne głosy fanów, to chyba nigdy nie wyszedłby z preprodukcii Wiedźmina 4, raz w miesiącu kasując całą robotę i zaczynając wszystko od nowa.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi