Ryzen 5 3600 nagrzewa się podczas grania
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez J4Z66 · Opublikowano
Panie, ale to Tobie ma się podobać i pasować do wnętrza. Mi się podoba ostatni. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
https://www.o2.pl/informacje/nowe-przepisy-wchodza-w-zycie-25-grudnia-zgloszenia-przyjmuje-rpo-7107021211351808a Jak to czytam to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Sygnaliści będą chronieni i nie będzie można ich, np. zwolnić z roboty. Dodane jest też że kablować mogą prawie wszyscy. Do tego chcąc edukować społeczeństwo że takie kablowanie jest słuszne. Ich chyba powaliło i na głowy upadli. Tylko jak się ludzie dowiedzą kto na kogo kablował to nie będzie miał życia. Po za tym czy to już PRL w całej swej krasie? -
Przez toska78 · Opublikowano
@wowo89 dlaczego w Fire Strike wynik physics score niższy po użyciu skryptu? -
Przez Suchy211 · Opublikowano
To nigdy nie był, nie jest i nie będzie wybór, niezależnie od tego co powiesz. W sytuacji REALNEGO wyboru prawie każdy będzie chciał mieć wolna niedzielę. Prawie, bo wyjątki się zdarzają. Poza tym ktoś musi potwierdzać regułę. Twoja racja ma tylko jedno źródło tak naprawdę. Taką, że każdy z nas powinien maksymalnie ciągnąć w swoją stronę. Tak jesteśmy wychowywani. Taki jest model wychowania w Europie. Ponieważ prawdopodobnie żaden z nas nie pracuje w handlu w niedzielę powinniśmy domagać sie aby rzeczywistość nam usłużyła i aby był handel pełną gębą w niedziele. Wtedy my w naszym wolnym dniu moglibyśmy pójść z rodziną na spacer do pobliskiego marketu. A pracownicy tych marketów? Niech się walą. Niech chodzą sami na spacer kiedy ich bliscy są w pracy lub w szkole kiedy oni mają wolne. Ja mimo wszystko mam problem z takim podejściem. Rozluźnienie więzi społecznych ma na przykład źródło w tym, że jest coraz mniej czasu aby zrobić coś razem. Soszjal media to tylko proteza i to całkiem kiepska.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi