Wymiana? ryzen 5600x
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Wiem, w cenie do ok 3tyś mam 7800xt- ale odpada bo jest najsłabszy z tej stawki, ale cenowo dla mnie plus, bo ok 2tyś idzie kupić. 9700GRE/XT(chyba lepiej będzie XT i nie ograniczać się) albo właśnie te nowe o których wspomniałeś, podczas gdy z nvidii mam tylko 4070 Super, mam po dziurki w nosie problemy z vramem., włączenie FG to zależnie od gry od 300mb-1.2gb na karcie, sporo gier specjalnie omijałem, bo wiedziałem co będzie. Czekam na CES, choć mam kilka obaw odnośnie Radeonów, bo widziałem, że mają sporo gorący hot spot, czasem idle pobiera kosmiczne wartości Wat, no i te niesławne sterowniki jedni narzekają drudzy nie. Kurteczka mnie interesuje, bo jestem ciekaw co zapowie, jakie będą to nowe technologie, słupki z tym związane, czysta ciekawość, ale wyboru to nie ma dużego. -
Przez boban666 · Opublikowano
JA dalej widze ten micro stutter . Odpale zaraz WRC -
Przez Adikon · Opublikowano
Widać, że nastąpiła spora poprawa. Jak ogólnie odczucia podczas gry? Te wykresy już traktuję jako dodatek w sumie. -
Przez Toni · Opublikowano
Przepraszam, że nie napisałem tutaj w wątku - na czacie podpowiedzieli mi co zrobić, wejść do Podglądu zdarzeń - tam okazało się, że to Bitdefender jest winny. -
Przez boban666 · Opublikowano
Wgrałem ten nowy BIOS Tutaj Raceroom na "starym" BIOS A tutaj na nowym z włączonym X3D Gaming Mode i Latency Killerem
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi