LG UltraGear OLED 34GS95QE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
A to nie jest tak ze PTM się zniszczy jak spróbujemy rozebrać już zamontowane chłodzenie CPU/GPU ? -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Tak będzie, mówię wam . Różnice w 4k bez rt -
Przez michasm · Opublikowano
@areczek1987 A czy w Niemczech za niecałe 1,5 pensji minimalnej ma się zdolność na zakup mieszkania? Tak struktura zarobków jest znacznie bardziej płaska, więc pewnie łatwiej w Polsce zarobić 2 minimalne niż 1,5 w Niemczech. -
Przez J4Z66 · Opublikowano
11 czy 12 lat ma gra i broni się. W sumie w natywnym 4k/120 dla mnie petarda. -
Przez ernorator · Opublikowano
Mam inne doświadczenia w tej materii. Przemieliłem kilkanaście past na cpu i na GPU. Kryionauta niewiele może pobić jeśli chodzi o przewodność cieplną. Na GPU słabo się nadaje ale na cpu jest jedną z najlepszych jakie są. Miałem ją na cpu w custom LC i przez 3 lata nie straciła właściwości. Na 7900 xtx utrata właściwości była już po tygodniu ale to kombinacja słabego spasowania bloku i nierównego rdzenia na tej karcie. Dla tego PTM na 7900 xtx tak dobrze się sprawdza. Kolejna pasta, która jest świetna na cpu to gelid extreme, mam większą tubkę gdzieś z 2018 roku, smaruje cpu i też trzyma spokojnie po 2-3 lata. Pastę Kingpina mam nadal na 6800 XT od 2021. Karta z MPT ciągnie po 400+ watów i nadal ma super temperatury ale w niej blok bykski jest świetnie spasowany z porządnym dociskiem i rdzeń równy. Wszystkie 3 mają złą sławę jeśli chodzi o wytrzymałość, wszystkie 3 w swoim najlepszym scenariuszu sprawdziły sie u mnie doskonale.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi