Podwójny reboot z Manjaro aby dostać ekran POST.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smalec · Opublikowano
@Reddzik Ten brak przecieków jest dość ciekawy. Chyba zawsze na dni, nawet tygodnie przed prezentacją latały już po forach mniej lub bardziej wiarygodne tabelki z gier. Kurtka szykuje coś specjalnego.. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Niestety wszystko drogie... Zanim udało się dostać 9800x3d, zamówiłem ryzena 7600 za 699zł nówka, do tego 50 monet się dostawało i jeszcze jakiś drobny CB z picodi/letty. Więc jakieś 630-640zł mnie wychodził ten rysio. Kolega co mam mu budować pc, jednak zdecydował się na ryzena 7600, patrzę a teraz wyjściowo 820zł kosztuje taki ryzen... A to jest w sumie kwestia 3tyg. Patrzyłem na gpu to też jest kolorowo z cenami . -
Przez Isharoth · Opublikowano
Znacie jakieś proste w obsłudze narzędzia do projektowania wnętrz? Chciałbym zaprojektować np. sypialnię i brakuje mi takiego narzędzia jak kitchen planner od IKEI, ale dla innych pomieszczeń. Oczywiście nie chodzi o profesjonalny projekt, co bardziej wizualizacja na użytek własny. Chcę po prostu zobaczyć jaki pomysł będzie działać i wyglądać dobrze, żeby wiedzieć w co mniej więcej celować. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie ma przecieków, jak żyć, piję kawunię i nie mam nic ciekawego do poczytania Trzeba było brać na Black Friday grafikę... teraz ceny są z kosmosu, jakaś masakra, a może być jeszcze gorzej. Caleb59 kupił jakiś czas temu grafikę w lepszej cenie, a teraz np w xkomie 4070 Super to 3tyś+ a 7900Xt 3.4tyś+ kogoś mocno obrazkowo to opiszę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi