Podwójny reboot z Manjaro aby dostać ekran POST.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
From Berlin to Warsaw on one trailer. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
No właśnie, rękojmia/gwarancja i te sprawy, pamiętam gdy pracowałem w Polsce jako kierownik serwisu gwarancyjnego i musiałem się ciągle bujać z tymi durnymi przepisami. W UK to jest naprawdę uproszczone. Niedawno miałem nawet ciekawą dyskusję odnośnie maszyny do kawy którą zwracałem po 9 miesiącach - koleś do mnie "a rozmawiał Pan z serwisem gwarancyjnym?" - "nie, a co mnie serwis gwarancyjny interesuje, to u Was kupowałem a nie u nich, sprzęt nie działa, albo dajecie nowy albo zwrocik". No i 10 minut później: -
Przez Art385 · Opublikowano
Na XTX jest trochę lepiej i są powiedzmy ok do 1.5k rpm. Powyżej 1.6k to już wywalone jajca poziom głośności pokrywa mi się z Arcticami 120mm na podobnych obrotach z chłodnicy. Za to jak puszczę je na 2.8k i zdejmę bok budy to czuję podmuch na stopach a buda stoi jakieś 2 metry dalej Nie mniej zasady od lat takie same jak Radeon to XFX albo Szafirek. Zobaczymy jak Asrock za jakiś czas będzie sobie radził, bo zagraniczne tematy o XTX ich produkcji to jest horror story. Zupełnie jakby Asrocka opanowali hindusi, gdzie produkcja robi gówno a kontrola jakości ich kryje a management ma mindfucka dlaczego ludzi kwiczą skoro QC mówi, że jest super -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@nietypowy Wiesz, że podajesz źródło, które wprowadza w błąd ale dalej je podajesz argumentując "nie zmienia to faktu, że można się tym podzielić". Kolega chyba materiał na polityka -
Przez lukadd · Opublikowano
No, ale napisałem ci, że to zależy już od polityki danego sklepu. Te mają różnie jeśli chodzi o zwroty. My rozmawialiśmy ogólnie o gwarancji i odsyłaniu sprzętu na RMA a nie robienie zwrotów Dwie całkowicie odmienne kwestie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi